Ikizannesiiiii Bende 37+3 de aldım ikizlerimi kucagima . Doktorum iki üç hafta önceden bekliyordu ama ben hep 37 diye dua ettim . Gittiğimde 7 cm aciklik vardı ağrım yoktu sonra 10 cm oldu çok şükür normal doğumla dünyaya geldiler küvez durumu da olmadı çok şükür
ikizlermom Ikizannesiiiii ya ne kadar güzel suan nasıllar doktor size kaçıncı hafta diyordu 37yi görmeniz masallah çok güzel 🥰
ikizkelebeklerim06 Ikizannesiiiii kaçar kilo doğdular canım benim biri makat biri baş geliş 32. Haftadayiz birinin kilosu 1400 biri 1900 Muş 🤔
Ikizannesiiiii ikizlermom çok ıyiler çok şükür doktor 34 u görürsek iyi diyordu baştan beri olumsuzdu ama ben size inat 37 yi görcem dedim😊
Hasibe123 ikizkelebeklerim06 tek yumurta mi canım benim daha 16. Haftadayım da arada kiloda fark olunca bi sıkıntı olmaz dimi
Ikizannesiiiii ikizkelebeklerim06 inşallah ikisi de doğum pozisyonunu alır canım ya. Biri 2450 diğeri 2480 çok kilolu degillerdi
ikizlermom Ikizannesiiiii ay masallah canım masallah çok güzel ya valla çok sevindim🥰 banada en geç 32 diyordu perinatolog doktorum haftada iki kez bakalım gerekirse az daha bekleriz diyor bakalım bende ümitliyim 🥰🙏🏻