OzelS https://imgyukle.com/i/Ieawws arkadaşlar transferin 6. Günü ovitrelle iğnenin 12. Günü bu sabah yaptıgım test sizce varmı gebelik 🙏
132025 OzelS tüp bebek yaptıranların bence biraz beklemesi lazım aynısı arkadaşımın başına geldi idrarda pozitif çıktı kanda negatif çıktı bence idrar da bakmayın 9.gün direk kan verin
Tugcekkkkk OzelS aynısı bende oldu işte. Ben inanmazsan kan ver. İdrarda çıktıysa kanda da çıkar canım
OzelS Sinemmm03 ayyy sinem heycanlandım yarın net belli olucak kan vericem bugun vericektim eşim gıcık götürmedi yarın gidelim diye 😄
Elbet-birgun-kavusacagiz OzelS suanlik var gibi ama kan icin kendi gununuzu bekleyin kan verseniz degeriniz az cikacagi icin surekli gununuze kadar kan vermeniz gerekcek iki gun arayla hic o strese girmeyin . 12.gunu bekleyin😊
OzelS Sinemmm03 bende diyorum iğne etkisi olsa böyle çıkmaz dahada silikleşir ama bugun diğer günlerden daha net belli
Haticee0393 OzelS valla var duruyor 😍 ben 2 gündür aynı markayla yaptım çıktı bugün comfort markasıyla yaptım silik çizgi bile yok bu süreç beni delirtecek😂
OzelS Gurbetcigelin acaba iğne etkisimi dedim ama bugun daha koyu oldu yarın kan vericem bakalım inşallah vardır canım 🙏🙏
Haticee0393 Tugcekkkkk canım bişey sorcam benim 7. Günüm 2 gündür test yaptım silik çizgi vardı bugün yine erken gebelik testi ama farklı markayla yaptım çıkmadı bişey 🥺
Tugcekkkkk Haticee0393 ben erken gebelik hiç yapmadım canım. Çok şüphede kaldıysan kan versene. Ama iki testte silik çıktıysa vardır bişeyler inşallah
Haticee0393 Tugcekkkkk şimdi kan vermeye geldim kötü oldum çünkü böyle kurcalamak iyi değilmiş 2 günüm kaldı ama ben şimdi verecem ilk kanı ne olur ne olmaz belki olumlu bişey çıkar
Hazalveannesi Haticee0393 Canım neden beklemiyosun 10. Gunu nu daha net olur ben 3 defa yaptırdım tüp bebek 2 sinde sonuç aldım ama gunlerimi bekledim hep tamam haklısın beklemesi zor ama yinede erken yapıp negatifi görmek istemiyorum bence sende beklemelisin
Tugcekkkkk Haticee0393 canım stres yapma. Bu sefer olmazsa son değil ya. Hiç bir sey kurcalamıyorsun sadece durumu netleştiremek istiyorsun. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur🙏
Nkayserili90 Elbet-birgun-kavusacagiz katılıyorum bende erken yapmıştım sonra arttı mı diye delik deşik oldum kan vermekten😂
Hazalveannesi Haticee0393 haklisin ne diyim zor bi süreç rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin ne zamn alacaksın sonucu