Nasippp FatosEngin iyi bişey aynen insan korkuyor 🤦🏻♀️ Düşerse çok gerekli ise atıyorlar sanırım 2. Yi
Nasippp Emlyyyy kime gittin canım detaylıya benimde 39 mm olmuş ama hala yatışa devam sende devam mı 😂
Emlyyyy Epifenomen masallah masallah 😄 Allahim hepimizin ki uzasin kisalmasin yavrularimiz sag salim kucagimiza alalimmm aminn 😄
Emlyyyy Nasippp ihsan doru ya gittim canim tabi devam insallah hafif ayakta fazla durunca agrim oluyor canim
Nasippp Emlyyyy benimde aynı bu gün çok yoruldum yolda her yerim ağrıyor 😕 ne kadar verdin İhsan doruya önceden mi aldın randevu aynı gün gelince gidebilir miyiz? Kaçıncı haftdan gitmiş oldun detaylıya bide tetenozu yaptırdın mı
Emlyyyy Nasippp önceden aldim canim randevuyu 1 gun öncesi yeter randevuya 300 lira verdim tam 20 haftalikken detaylı ultrason oldum tetanozu sormadım daha canim haftaya insallah sorucam doktoeuma
Nasippp Emlyyyy kaç dk sürdü peki canım serklaj için ne dedi? Sen ilk dikişi kaç mm iken olmuştun olmasansa olurdu gibi bişey dedi mi?
150_gelartik Nasippp canım bu rahim ağzı ölçümünü hangi hafta da yapıyorlar ben 15 haftayım ama dr bana rahim ağzımla ilgili hicbir şey demedi
Nasippp Emlyyyy aynen 2021 senesi çoğunlukla kız olcak 😍😍 allahım vatana milletine hayırlı evlatlardan eylesin 🥰