KutsalAnnelik mercimeginanne Folik asidemi devam ediyorsunuz? Doktorunuz başka vitamin verdi mi peki yoksa sadece folik asit mi alıyorsunuz
mercimeginanne KutsalAnnelik öncesinde pregnomarin ve folik asit kullanıyordum. Sonra folik asidi bırak vitamininin içinde aynı miktarda folik asit bulunuyor iki doz kullanmış olma dedi ve sadece pregnomarin kullanımına devam ettim. En son gittiğimde de vegaferon verdi onda da folik asit var içinde ondan hiç bırakmış sayılmıyorum 😂 sabah vegaferon akşam pregnomarin kullanıyorum :)
KutsalAnnelik mercimeginanne Hım anladım şimdi evet hiç bırakmamış gibi devam ediyorsunuz. Bana verdiği vitaminlerin içeriğinde folik asit olup olmadığına bende bakayım 😊
KutsalAnnelik Gzlgzl Bana ayrı ayrı Demir, kan,magnezyum,Dvitamini birde mineral içeren bir ilaç verdi bir poşet ilaç 🙈
Ozgnzgn KutsalAnnelik bana da dr büyük ihtimal k12+6 da kız dedi 2 hafta sonra 16. Hafta kontrolümü bekliyorum yinede emin olmak için ☺️ Folik asiti de 12. Hafta bitiminde bıraktırdı decavit verdi
KutsalAnnelik Ozgnzgn Hayırlı evlatlar olsun bende 15. Hafta içerisinde kontrole gideceğim bakayım aynı kalacak mı nasip artık 😊
hulya1esila KutsalAnnelik işinde iyi bir doktorsa görmüştür benim oğlumu da 11.haftada söylediler pek inanmamıştım ama dogruymus😉sağlıcakla alın kucağınıza insallah
denizali_ KutsalAnnelik bana da bırak dedi bıraktım suan vitamin alıyorum o da çok mide bulandırıci 😣
Senanurr9595 KutsalAnnelik bende 12 haftaya girince folik asit kullanımını kestim canım doktorum. Öyle dedi cinsiyet için yinede 16. Hafta kesin 😊
Denizzz88 KutsalAnnelik bende 13+2 de falan bırakmış oldum çünkü kutuda ilaç vardı daha onları bitir öyle bırak dedi doktor. Başka ilaç vitamin bişey vermedi henüz normalde demir eksikliğim var benim ama ileryen zamanlardaki duruma göre bakarız veririz şimdilik iyi dedi.
KutsalAnnelik Denizzz88 Eğer tahlillerinde sıkıntı yoksa gerek duymamıştır demek. Ben çok üşüyorum kansızlık olduğunu biliyordum birde eklemlerim sırtım ağrıyor demek ona göre verdi ilaçları
Susaminannesiii KutsalAnnelik 12+5 te tuzde 90 kız dedi doktorum. Eşi jinekolog aynı gğn oda baktı birbirlerinden habersiznkız demişti. Sonra hep kız denildi toplam 5 ayrı doktor 12,15,16,19,21.haftda yuzde yüz kız dediler
KutsalAnnelik Susaminannesiii Allah bağışlasın ne güzel benimde o günlerde ilk söyledi devamına nasıl olur bilmiyorum hayırlısı olsunda bekliyorum 😊
denizali_ KutsalAnnelik ya ben içtikten sonra inanılmaz bir mide bulantısı ve agrı oluyor doktora soracam 🤮🤮