Acemiianneee bengisusen Allahim analı babalı büyütsün yavrularımızı bize bagislasin bende aynı sebepten 4 gün once doğum yaptim dua edip inanıp bekleyeceğiz Rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲 Yavrularımıza ve bize sifalar diliyorum
bengisusen Acemiianneee Aminn, ben de dua ediyorum umutla bekleyen tüm annelere, anne olmak isteyenlere, yavrusunu bekleyenlere.. Allah hepimize güzel günler göstersin, evlatlarımıza sağlık, şifa versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Saliha_123 bengisusen allah yardımcınız olsun inşallah 🙏 dua edin bol bol korkmayın rabbim çok büyük♥️ Benimde dualarımdasınız artık🙏 Rabbim evlat sağlığıyla imtihan etmesin. Kimin nerde varsa imdadına yetişsin inşallah ♥️♥️
bengisusen Saliha_123 Aminn, Allah razı olsun, ağzınıza sağlık, elleriniz dert görmesin, Allah size de sağlıkla yavrularınızı büyütmek nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Esin91 Allah yardımcın olsun canım🤲 30 haftalılk 630 gr doğum yapmıştım alllahıma çok şükür şimdi 4 yaşında gayette sağlıklı şimdi ikinciye hamileyim yüreğini ferah tut rabbim ol derse oluyo 25 haftalık doğup sağlıklı olan çok bebek duydum
bengisusen Esin91 Ne güzel bunları duymak, Allahım bana da o günleri nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah razı olsun, sizin yavrularınıza da sağlıklı uzun ömürler versin ♥️♥️🧿