bengisusen Mom86 Sağol canımm, yaşayan bilir, çok zor, şoku atlatmak bile zaman alıyo.. İnşallah geçecek her şey 🙏🏻
Tevhidehli1 bengisusen son durumunuz ne , Rabbim onları size bağışlasın . Neden suyunuz gelmişti bir sebebi var mıymış
bengisusen Tevhidehli1 Hastanedeyim hâlâ, ultrasonda kontrol ediliyor bebek, sürekli yatıyorum, çok bol sıvı alıyorum, serum, enfeksiyon için kan testleri ve bebeğe ciğer geliştirici iğneler yapıldı, dua edip bekliyoruz, Allah hepimizin bebeklerini korusun 🙏🏻
Htc16 bengisusen çok üzüldüm inşallah bu süreç sizin için bebeğiniz içinde sıkıntısız geçer. Bende 26 haftalık hamileyim bu sabah avuç içi kadar suyum geldi endişelendim napmalıyım bilmyorum ayağa kalkınca ılık ılık geldi. Eşimle birlikte olmuştuk acaba su mu sızdıryor çok endişeliyim napmalıyım
bengisusen Htc16 Doktora görünüm, bir şey yoksa bile, en azından rahatlarsınız, tabii en iyisini siz bilirsiniz, şimdiden geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur 🙏🏻
Umutluuu bengisusen canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. İnşallah erken doğum olmaz zamanında gelir bebeğin. Sen yat ve Allah’a tevekkül et O en güzel şekilde korur yavrunu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bengisusen Umutluuu Tek umudumuz sabır ve dua, bekliyoruz, Allah hepimize hayırlısını versin inşallah 🙏🏻
Cansss88 bengisusen geçmiş olsun🙏 Suyunuz hala geliyor mu? Bend e aynı durumu yaşadım 12 saat sonra doğuma aldılar beni. Suyum hep gelmeye devam etmitşi
bengisusen Cansss88 Bu gece doğumum gerçekleşti, bebek çok şükür iyi, inşallah daha iyi olacak, ben de iyiyim, suyum artık gelmiyordu çünkü çok azalmıştı, enfeksiyon da başlamıştı ve çok ağrım olup bebeğin kalp atışları düşünce doğuma girdim
Cansss88 bengisusen bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz inş 🙏🙏 Allahım bebeğinize güç kuvvet versin size bağışlasın 🙏
Cansss88 bengisusen benim bebeğim hala küvezde 31+ 3te sizinki gibi bir durum yaşadım. Yalnız sizin gibi uzun bir süre takip edilmedim suyum da bitmemişti sezerysna almıştı doktor. Ne sancım ne kanamam ne açıklık bir şey yoktu
Acemiianneee bengisusen Allahim analı babalı büyütsün yavrularımızı bize bagislasin bende aynı sebepten 4 gün once doğum yaptim dua edip inanıp bekleyeceğiz Rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲 Yavrularımıza ve bize sifalar diliyorum
MihricanA bengisusen Allahim sifani versin bebegini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah umut her zaman var kendini birakma bebegin hisseder bütün hissettiklerini sakin olmaya çalış güçlü annelerin güçlü bebekleri olurmuş sen güçlü kal ki o da sana sıkı sıkı tutunsun🤲🏻♥️
bengisusen MihricanA İçim rahat, şu an o da iyi, direnecek inşallah sağlıkla çıkaracağız onu burdan, hepiniZden Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻
ikizannesi2985 bengisusen ben de 31+2 de doğum yaptım ve prematüre yoğun bakım doktorumun bana dediği şu; hala aynı bedende gibisin. Senin bütün duygularını onlar hissediyor. O yüzden pozitif düşün, mutlu ol, ümidini onlardan kesme ki onlar da hızlıca toparlansın. Bebeğin durumu iyi olduğu halde, annenin kötü düşündüğü bebeklerin sağlık durumu durup dururken kötüye gidiyor demişti. Zor biliyorum ama üzülme, yavrun hissetmesin. Allahım acil şifalar versin🤲
bengisusen Cansss88 Allah sizi de, bizim gibi bekleyen tüm anneleri de sağlıkla bebeğine kavuştursun 🙏🏻🙏🏻
bengisusen ikizannesi2985 Hep umutla bakıyorum, Allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin, Allah hepimizin yavrularını korusun, desteğiniz için çok teşekkür ederim ♥️🙏🏻
Saliha_123 bengisusen allah yardımcınız olsun inşallah 🙏 dua edin bol bol korkmayın rabbim çok büyük♥️ Benimde dualarımdasınız artık🙏 Rabbim evlat sağlığıyla imtihan etmesin. Kimin nerde varsa imdadına yetişsin inşallah ♥️♥️