YagmurAnnesi Gece yatmadan hemen önce içiyorum. Ve çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Bir de böyle dene istersen canım.
NNeslihaNN MerveTandik 😔 bide tok karna deneyin bakalım gebeligin başındasınız vitamine ihtiyacınız var ben 34 haftalıgım hala içiyorum
Ayyen Bu ilacı ac karnınıza içmenize gerek yok bıtamın bende kulanıyorm bebgın cok onemlı. Ama tok karnına ıcın ac karn ılk df. Duydum bence de doktorun dnıs sor
Mavi1 MerveTandik kuzum başka bir doktora daha gözüksen yani aç ben duymadım çevremdeki herkes tok kullanıyor
Anakralice Bende tok karnına alıyorum ve 3.aydan itibaren verdi doktorum ilk 3 ay kullanmanı istemedi. İlk 2 hafta hafif bulantı yaptı fakat sonra bünyem alıştı sanırım şuan içtiğimde aşırı enerji veriyor
Aysehatun MerveTandik ben 12.haftadan sonra decavit kullanmaya başladım 16 haftalık olduk bana doktorum ve eczacı tok karına dedi ben tok karnına içiyorum bi sorun yaşamadım sende sor tekrar doktoruna,aç karnına ben mesela demir ilacı içiyorum
Beyzaerg MerveTandik iki kere kullandim oldurucekti beni asla kullanmam doktorumada kullanmadigimi soyledim sorun degil dedi
Zee88 MerveTandik decavit 14. Haftadan sonra kullanıma başlatıyor dr benim ikinci hamileliğim birde..o haftaya kadar folic asit falan kullanılıyor..birde ilk aylar feci halde bulantı yapar..eğer illa buna muadil birşey kullan diyorsa dokturun vinelac var bulantıda yapmıyor öneririm☺
Mavi1 Zee88 alla alla şu an şaşkınım benim ilk gebeliğim ve daha 10+4 hamileyim direkt bu ilacı verdi bana, bir sıkıntı olmaz umarım