Dilara1503 Hulya- benim koymazsam daha ıslak olur ama hemen ıslanır 2 yürüsem pedi her tuvalette değişiyorum en azından işin içinden çıkamam ki öyle 😶
Omrgzmglr Dilara1503 evet cnm hastahanede yapılıyor dün sabah yaptırdım daha 5 dakika içinde kesin sonuç veriyor kafan soru işareti kalmasın teste 150 TL verdim ama bizim hastahane pahalı herhalde Dr un yapıyor çok kolay
Hardcandy Omrgzmglr evet bende dun 150 verdim minicik cubuga cok isime oturdu sgk neden karsilamiyorsa bU tarz seyleri neticede luks diil bisi diil ihtiyaç ac iste, bnmki suymus buarada yarin sbh yatisimi yapicak doktorum
Dilara1503 Omrgzmglr anladım canm doktorumu aradım hastaneye gel acilde test yapsınlar dedi devlette yaptıracam ücretsiz sanırım siz özelde yaptırdınız inşallah hayırlı sonuçlar alırım 🤲
Omrgzmglr Hardcandy bu arada antibiyotık tedavisi yapıp haftasını sahada olsun diye bekleyecek yoksa doğum için mi yatış yapıcak benim Dr un amnıyon suyuysa bekletebildim kadar bekleticem demişti antıbıyotık vericem bebeğe enfeksıyon geçmesin diye dedi
Acemiianneee Omrgzmglr Geçmiş olsun 3 gün once de ben yaptırdım o testi aman aman bi ıslaklık bile hissetmiyordum üstelik bizimde pozitif geldi . Siz kaçıncı haftadasınız acaba ?
Omrgzmglr Acemiianneee Acemiianneee hayır cnm benım amnıyo sura testim negatıf cıkdı dün ama sana yapılanın aynısı çok dikkat et cnm sürekli kontrol altınsa ol Dr unda beni hasthaneye yatırıcakdı bebeğe enfeksiyon geçerse çok tehlikeli Allah yardımcın olsun bol bol kilo aldıracak şeyler ye