Merhaba anneler ve anne adayları
biraz geç olacak ama size Doğum hikayemden bahsetmek istiyorum.
30.06.2019 tabii bu tarihten 42 gün önce eşimin babasını kaybetmiştik ben Doğum yapacağım güne kadar stresten üzüntüden hep kasılma yaşadım her an Doğum yapıcam diye gezindim kısmet 38+0 da gerçekleşti bir gün öncesinde kuzenimle konuşurken sancı gibi bşyler hissediyorum ama uzun zamandır zaten böyle ama daha doğum yapmam diye söylenirken yalancı sancıdır diye gülüşüyoduk. Halbuki o zamandan başlamış sancı ben hissetmemişim. 30.06.19 sabahın 5inde uyandım bir ağrıyla adet sancısı gibi lavaboya gittiğimde farkettim ki çamaşırımda bir leke hiç telaşa kapılmadım İnanın sanki daha önce ⅗ Doğum yapmış gibiydim ılık bir duşa girdim önce yayla evi dubleksti merdivenleri indim çıktım bir süre yürüyüş yaptım tabi bu arada eşim kayınvalidem uyuyorlar telaş yapmayınca onları bile uyandırmadım siz düşünün rahatlığımı saat 8:30 gibi uyandılar eşime durumdan bahsettim hastaneye gidelim o zaman diye kararlaştırdık bir iki lokma bşyler yiyelim diye kahvaltıya oturduk bende sancılar arttı dedim ben oturamıyorum duramıyorum yerimde hadi gidelim yayladan merkeze geçmemiz yarım saati bulmuştu 9:30 gibi hemen Doğumhaneye aldılar ebe direk çatala aldı beni bir utandım anlatamam birde canımın acısı 😑2 buçuk santim dedi arkadan doktorum girdi birde o çatı muayenesi yaptı ne 2 buçuğu 5 santim dedi 🙄 odaya aldılar bekle bekle zaman geçmiyo meyve suyu aparatifler falan ye gücün düşmesin demeler derin nefes almalar hep uyarmalar artık yılmıştım Bir ara dayanamaz olmuştum hemşireyi çağırın iğne yapsın bana diyodum hemşire yapamam bu saatten sonra çok güzel hazırlanıp gelmişsin çokta iyi gidiyo biraz daha dayan diye uyarıyodu ve devamlı ılık duş alıyodum ancak o beni rahatlatıyodu. Ne iğne ne suni sancı hiçbirşey yoktu herşey kendiliğinden oluyodu. En sonunda yapıştım hemşirenin yakasına al beni artık Doğuma diye muayene yaptı 9 santim dedi ve beni çatala aldılar 2 dk sürmedi onca saat çektiğim acı 2 dakika içindi değdi mi kesinlikle şuan kızım 14 aylık ve mışıl mışıl uyuyo beşiğinde 😍❤️