cgla29ony Kızlar selam akşam üzeri 7 gibi balık yedim, balığıda bu gün aldık taze dedi ama ne kadar guvenebilirim bilmiyorum yaklaşık yarım saat önce unuttum süt içtim aklıma gelince süt içmeyi bıraktım ama korkmuyor da değilim 🤷 sormak istedim
2artiikizannesi cgla29ony pazar günü saat 7 gibi balık yedim gece 2 gibi fln süt içtim cnim baya geçmiş arasından bsey olacağını zannetmiyorum
Babyy1S cgla29ony benm bi arkadasım balıkçı o bana dedi ki her balık zehirlemez yani baligin yaninda yogurt da yersin ayran da icersin bi kac tane balık ismi söylemisti suan hatirlamiyorum onunla birlikde tuketirsen zehirlenirsin demisti o gün evde mezgit yapmisti ben ayran içmıstim yaninda ağzinıza helva atın zehirlenmesin diye baliğın yaninda yenilir
cgla29ony Merve8494 taze dedi aldığım kişi ama ne kadar guvenebilirim bilmiyorum. Ay çok korktum ya hemen bıraktım süt içmeyi aklıma gelince ama işte 😰
cgla29ony 2artiikizannesi öyle mi ay inşallah yaa ne biliyim korktum e birde gebeyim haliyle korkum daha da arttı umarım dediğin gibi olur cnm. Bı kaç yudum alınca aklıma geldi içmeyi bıraktım ama işte gelde bana sor yazmak istedim buraya çok saolunn
cgla29ony Merve8494 evet canim bugün akşam üzeri aldık eve gelir gelmez yaptık zaten ama ne kadar taze bilmiyorum 🤷
2artiikizannesi cgla29ony sende saol cnm bnde geçende bunla ilgili post açmıştım bişey olmaz Allah’ın izniyle 😊
Merve8494 cgla29ony pazardakiler hep taze oluyor canım çok tutamazlar elinde balık lokantalarından alma ama onlar çok uzun tutuyor zehirlenme olabilir bende her hafta pazardan alıyorum
Beyzabyk cgla29ony ben genelde içmemeye özen gösteriyoeum hatta geçen internetten araştırdım yedikten 1 buçuk saat sonra süt içilebilir yazıyordu ama güvenip içmedim sizin baya geçmiş birşey olmaz bence balık tazeyse sonuçta restoranlarda yoğurtlu mezede veriliyor balığın yanında kendinizi sıkmayın
cgla29ony Beyzabyk kesinlikle öyle balık yanında çok yoğurtlu mezeler veriliyor ama işte bizim alıştığımız bu durum ürkütüyor insanı balık ve süt zehirler muhabbeti 🤷 e birde gebe olunca korku daha da artıyor ins dedigin gibi olur cnm..
cgla29ony Merve8494 salı günleri bizim buranın pazarı olunca her salı rutin balık günüdür.. o kadar da dikkat ederim ama işte kafa dalgın olunca bu şekil oldu çok saol cnm zaman ayırdın hakkını helal et
cgla29ony 2artiikizannesi hadi ya valla görmedim hiç postu görsem direk ordan okurdum hiç post acmazdim 🤷😁 çok saolun valla içim rahat etti cnm
Merve8494 cgla29ony helâl olsun canım ne demek olur mu öyle şey sen üzülme sıkıntı yapma Allahın izniyle birşey olmaz
melodia cgla29ony balık tazeyse hiçbi şey olmaz taze değilse zaten tipinden tadından anlaşılır ve süt ürünleriyle tüketmesen bile zehirlenirsin ☺️
Smyy34 cgla29ony geçen gün aynısını yaşadım balık yedim 6 saat sonra süt içtim fark ettiğimde içmiştim bile ama çok şükür bişi olmadı