Esraugur2310 zezeynep 12 günlük oldu kızım sleepy almıştım ama pişik yaptı molfix kullanıyorum şimdi suan icin memnunum.
_TuBaa_ zezeynep İkisinide aldım… İndirim vardı, inşallah elimde patlamaz diyoruz eşimle 🤣 210ve 240 adet yenidoğan. Hangisinin olduğunu deneyerek anlayacağız i inşallah, çünkü bebeklerin tenlerinin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum.
Caglacolak5237 _TuBaa_ yenidoğan 3 kiloya kadar biraz fazla olmamış mi keşke 1 numara alsaydınız 3 üzeri doğarsa komple elinizde kalacak 🤷🏻♀️
Oykuaygun zezeynep bende ikisi arasında çok kalıyorum. Çevremde sleepy kullanan da var Molfix kullanan da ikisi de çok memnun. Bi yorumda gördüm Molfix el altında indirime de giriyor hep marketten alınabilir yazmışlar bana daha cazip geldi. Sleepy alan arkadaşım hep İnternetten sipariş veriyor.
Yasemin301 zezeynep bence iki markaya da bebeklerimiz karar verecek 😍 bazisina iyi gelen bazisina iyi gelmiyor deneyip gorecegiz,
minikcasper zezeynep prima ile sleppy arasında kaldım. 1 paket yenidoğan sleppy aldım eğef pişik bişey yapmazsa sleppy ile devam. Pişik olursa prima alıcam bakalım 😃🌼
momofboys Ben çoğu markayı denedim hepsinde sızdırma oluyor ilk zamanlar şu en iyisi diyemem ama en son sleepy de karar kıldım daha doğrusu bebeğim de pisik yapmadı. Pampers da güzel ama sonuçta bez uzun süreli bi ihtiyaç olacağı için hem uygun hem kaliteli hemde bebegime uyan sleepy oldu. Bence siz de ilk başta 1 paket alıp deneyin çoklu paket alıp pisik yaparsa israf olur. Ben molfixi eltimler çok övdüğü için çoklu paket almıştım ve elimde kaldı başka bebeği olan birisine hediye etmistim
glsahbaydemir zezeynep kızıma ilk sleppy almıştım pişik yapmıştı, molfix kullandım ondan sonra iyi geldi.
kckynssna zezeynep bildiğim kadarıyla molfixin içleri yeşil ve resmen naylon. Sleepy natural daha kaliteli bende kullanıyorum 1 aylık kızım gayet memnunum ve içi beyaz.