Ebrumihrimah [silindi] aynen az para değil gerçekten yada zıbın şapka eldiven yaptıran hatıra olsun diye puset örtüsü sordum aynı yerden 200 dedi ama bu gerçekten çok fazlaydı 🤭 bir sayfa daha var erkek için güzel seçenekleri var bulursam ismini yazarim
Seval22 Folikasit18 10 lü hastane setlerini amcası hediye aldığı için bende tuğbakuğu ınstegram sitesinden sadece tulum şapka önlük eldivenden oluşan 4 lü set yaptırdım 90 liraya foto çekiminde kullanıcaz çok memnun kaldım
Beyza_yzk Folikasit18 https://hizliresim.com/hEKrmv][img]https://i.hizliresim.com/hEKrmv.jpg[/img][/url]
fatosd84 Folikasit18 kardeşim olivia tasarımdan yaptırdı ınstadan çok güzel güvenilir 👍🏻Tavsiye ederim
annepanda Ebrumihrimah ben nakış ve el sanatları ögretmeniyim. Sordum 450 lira dedi battaniyesiz. Netten 10 lü duz beyaz hastane çikisi buldum 100 liraya. İplerim var kendim yapacağim. İsim yazdırmayi dusunmüyordum zaten..
Beyza_yzk annepanda Ayy ne güzel yaa el emeği daha bir başka bende ağız mendiline küçük küçük motifler işlemek istiyorum yapabilir miyim acaba yaa
Folikasit18 annepanda ne güzel ellerinize sağlık. Ben de şu yakası güpür olanları kendim yapabilir miyim diye düşündüm. Düz takımı nerden aldınıZ?
Folikasit18 annepanda şu an gaza geldim canım youtubedan bakıp ben de yapabilir miyim acaba? Makrome geçmişim var. Zaten oğlumun Yıldız,bulut. Ay yastıklarını kapı süslerini hep kendim yaptım
Folikasit18 annepanda yazmalara doyamadım 😂 peki canım o pamuklu tulum kumaşı üstüne hangi iğne kullanabiliriz. Etamin iğnesi olmaz tahminimce
annepanda Beyza_yzk yaparsiniz tabi.. youtube da rokoko teknigi basit çicekler yazın. En kolay gelenini deneyin..
Nesrincente Folikasit18 kar bebe diye Bi sayfadan yaptıracağım ınsallah dayımın kızı ordan yaptırmış isimli set battaniyesi yastıgı cantası tulum zıbın vs 185 demişti ben daha isim konusunda emin olamadığım ıcın yazmadım benımde nasipse subatta doğum
annepanda Beyza_yzk muline iplikler var. Minik bir çile gibi gozükuyor ama cok fazla iş yapabilirsiniz bereketlidir. Yada ince etamin ipleri olabilir.
annepanda Folikasit18 yaparsıniz tabi.. cok basit seyler.. eli iğne tutmuş her kadin yapar.. 450 lira verecegimize 150. 200 veririz el emegimiz olur.