aysgks_34 Yildizorak ilaç kullanmıyorum Dr a danismadim hiç ama bu tıkanıklık nefes konusunda zorlanma hamileliğim boyunca vardı doktorun da pek yapabileceği bişe fiil diye düşündüm
Yildizorak aysgks_34 ama doktora danışmadan nasıl ilaç kullana biliyorsun bebeğine zararı olur benm de hamileliğimin başından beri var
Yildizorak minelimm aysgks_34 ayy k.b ben kullanıyorsunuz anladim ama çözümü illa ki vardır en azından kbb başvursaydınız ilaç veriridi bence benm de hamilelik boyunca vardı ama su anda doğum için sayılı günüm kaldı zorlamaya başladı
Hamileyim-mutluyum minelimm Şuan da 12+6 yız tam bitti diyemem ama 12. Haftadan sonra baya hafifledi kendime geldim sadece sabah açken bulanıyor bişeyler yiyince geçiyor çok şükür
aysgks_34 Yildizorak bogaziniza nooluyo tam olarak bende hamileliğimde boğaz Reflüsu olduğumu öğrendim çok zorluyor nefes alırken bile acıyo
Yildizorak aysgks_34 sanki boğazım da bişey kalmış gibi boğazımı zorluyorum çıkarma hissi oluyor ama oysaki bişey yok bazen nefesim zorluyor beni