aysgks_34 Hamileliğimden önce asla böyle bi problemim yoktu şuan astım gibi koku beni müthiş etkiliyor inşallah geçer hamilelikteen sonra hamilelikte neler çıkıyor yaaa😣😔
S-r-p aysgks_34 ben ilk başlarda öyleydim delirdim diyordum artık kimsenin almadığı kokulara oturup ağlıyordum ama geçiyor 🙂
Prenses58 aysgks_34 benimde vardı koku hassasiyeti yani burnum hiç almayan başlıkları alırdı doğumdan sonra düzeldim şükür
Hamileyim-mutluyum aysgks_34 Benim de oldu canım buzdolabı kokusu bulaşık makinesi kokusu deterhan kokuları muyfak komple bana kokuyordu kapısında dursam kusmaya gidiyordum sen düşün çok kötü günlerdi ama çok şükür hafifledi🙈
aysgks_34 Kuzeyufuk astımın varmı peki yani böyle boğazıma bişe oluyo beni zorluyor normalde kafamsan aşağı parfüm sıkardim şimdi yok yani
plakayerli Beni kendi parfümüm olsun, yaptığım et yemeği yediğim lahmacun hepsinin kokusu rahatsız ediyor
Yildizorak Merhaba bende de bu 2 gebeligim ve ara da böyle boğazıma bişey takılmış gibi sürekli boğazımı sormuyorum eşim diyor sigara içenler oluyor böyle diyor Bende sigara içmiyorum alerjik var ama korkuyorum migdemden geliyor sanıyorum ama
morusevenanne aysgks_34 sıcak ekmek bile kokuyordu rabbim affetsin 12 den sonra gecti canım sen kactasın?
aysgks_34 Hamileyim-mutluyum doğrudur dediğiniz gibi ama beni bide tıkıyor yani şüpheleniyorum astimmi bu diye hiç böyle olmazdı valla çok ilginç
Merinosunannesii aysgks_34 alerjik astımım var önceden de hep rahatsız olurdum arada parfüm den tozdan burnum tıkanır grip gibi olurdum hamilelikten sonra daha cok olmaya basladım koku daha cok rahatsız ediyor hava ne kadar soguk olursa olsun mutfak balkonu kapım hep açık donsam bile
Ozzgec aysgks_34 benimde hamileliğin başlarında öyleydi. 4. aya kadar koku hassasiyetim çok fazlaydı sürekli istifra ediyordum. 16.haftadan sonra hepsi kesildi. Hamilelğin balayını yaşadım 16.haftadan sonra😁😁
aysgks_34 Yildizorak ilaç kullanmıyorum Dr a danismadim hiç ama bu tıkanıklık nefes konusunda zorlanma hamileliğim boyunca vardı doktorun da pek yapabileceği bişe fiil diye düşündüm
gmzcvk aysgks_34 ah bennn! burnumda mandalla gezsem yeriydi 🤒🤒🤒 hala daha oyle ama cok azaldi simdi cok sukur.. ben normalde de koku konusunda hassastim oyle daha kotu oldu