Israa betlkrkmaz canım geçmiş olsun ben şehir hastanesinde oldum genel anestezi verdiler korkulacak hiç bişe yok işlem sonrasında ağrı sızı olmuyo yanına Ped veya hasta bezi almayı unutma. Hasta bezi kullanacak kadar yoğun Bi kanama olmuyo ama tercih senin
Mega123 betlkrkmaz Bende çok istedim ama vermediler genel anestezi o anı görmemen daha iyi inşallah genel anestezi yaparlar rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Gigy betlkrkmaz bayıltmaları gerek yani verirler diye düşünüyorum,lokal de hissedenler oluyor çünkü,şimdi baktım biraz doğum yapmamış kişilere ve sezeryan olmuş kişilere genel anestezi veriliyormuş ,doktorunuz detaylı anlatmaliydi aslında
Mom433 betlkrkmaz benimde hep.ole oluo kanamam oluyor bebek iyi çıkıyor ama diğer hafta gttgmde kalbi durmuş oluyor kan pıhtılaşmam varmış 1.gebelik sonrası ogrmedik eğitim araştırmaya gittim tıbbi genetik bölümüne randevy aldım 3 düşük yaptım dedim 1 der sen bakmiolr norml olması deyip postaliolr cnki hem genetik hem pihtlsmam testi yaptırdım genetiğinm temiz ama kanda 2 gen pihtili cıktı kan sulandırıcı iğne kullanılıyor göbekten kendin yapıosun yada bacak kol ama en rahat göbek oluo onada alıştım yapiodum cnki burda kayıp yaşayanlar kullandı kucağına aldı bir bana yaramadı 2.yide 9.haftada kalbi durdu iğne dozu az geldi dediler 3.de yükseğini kullandım ama oda 8 de durdu mayıs ayında şimdi yine istioz ama korkuom bu gittgm doktorda rahim filmi çekil dedi rahmimde yapisiklik olmuş kurtajdan doalyo üst üste olunca tabi bide rahmim T şeklinde imiş şekil bozukluğu cıktı belkide ondan kaybediorum ameliyat olucam bu ay duzeltilck snra gebelik düşünce yine iğne devam belki o zmn fayda eder sende yaptır 2.gebelik düşünmeden önce
Elifpolat Anesteziyle olunca bilmiyorsun zaten işlemi. 20 dk kadar sürüyor. Ilk gün biraz ağrı oluyor sonrası yavaş yavaş toparlaamıyorsun ama psikoloji olarak gerçekten zor. Benimde 8.haftada kalbi durmuştu. Şimdi tekrar hamileyim inşallah bu defa bi sorun olmaz. Olacak diye korkuyorum😔
betlkrkmaz Elifpolat uyudunuz mu yoksa sadece belden aşağısını mı uyuşturdular ? Kürtaj esnasında ağrı hissettiniz mi
Mega123 Elifpolat Kürtajdan sonra ne kadar korundunuz. Herhangi bir test felan yaptırdınız mı kalbi durduğu için bilgi verir misiniz..
Babypnd betlkrkmaz tamamen uyutuyolar sen hiçbişey görmüyo ve hissetmiyosun. Ağrı sızı yok hiç korkma canım . Allah hayırlısını versin inşallah
Zynpela adm betlkrkmaz başınız sağolsun üzülmeyin yine olur inşallah aynı durum bir arkadaşımın başına da geldi o da bilmiyomuş iki hafta olmuş öleli dedi kürtaj oldu ve hiç hissetmemiş.bu arada ben de Erzurumda Buharaya gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ummuhanbilge betlkrkmaz bende 8 haftalık kürtaj oldum 2 hafta içimde ölü durmuş hiç kanamam falan olmadı kanama olması için ilaç veriliyo anestezi varsa anesteziyle ol hissetmezsin sadece kanama beklerken ağrın olur biraz
Leselis Selin59 yaa çok geçmiş olsun bende 8 haftalığım yarın ilk defa gidicem 😳 en güzelleri sizin olsun
Brcn-mstf Çok geçmiş olsun Allah kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏 nasıl şikayetlerin vardı bende 10 haftalığım çok kasık ağrım var depremden dolayı çok kastım stresli bir dönemden geçiyorum bende korkuyorum ona birşey oldu mu diye 😔
yasemin333 betlkrkmaz devleti sormam lazım o zaman arkadaşım devlette olmuştu genel anestezi yapmamışlar canımdan can gitti çok zordu dedi
Defnelokusu Mega123 hiçbir şey yapmadım aşırı bir kanamam olmadı ağrı falan hiç olmadı 10 gün hafif kanama oldu normal hayatıma devam ettim
Mega123 Defnelokusu Canım yanlış anladın dediğimi heralde. Patoloji istedin mi yada gen testi felan yaptırdın mı o anlamda dedim. ☺️
Defnelokusu Mega123 yanlış anlamış olabilirim canım 😊 patolojiye gönderildi temiz çıkmıştı doktor da sağlıksız gebelik o yüzden kalbi durmuş dedi
Mega123 Defnelokusu Bana da aynısını söyledi ben genetik test yaptırmak isteğimi söyledim ısrarla gerek yok dedi size ne dediğini merak ettim. Ne kadar korunmayı düşünüyorsunuz
Defnelokusu Mega123 3 düşükten sonra öneriliyor genelde ben yaptırmadım 2 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım şuna 29 haftalığım 🙏🏻