Pinkyellow Kasimannesi_ ayyy paylasicam inşallah kuzum sağ salim dogurabilirsem😂 seninde az kalmış bak sakın benden önce doğurma ha 😂💕
zeyzey95 Pinkyellow yok eğer normal doğuma engel bir durum yoksa suni sancı verilir önce eğer ona rağmen açılma olmazsa yada çok yavaş ilerlerse falan sezeryan olur yani suni denemeden sezeryan olmaz senin doktor öyle diyosa para için diyor olabilir
Pinkyellow zeyzey95 yok benim doktor öle bişey demiyor burda bı postta okudumda oyuzden endişe ettim teşekkür ederim ☺️
Neslihanmetin Pinkyellow ben nerelere gidiyim 40+3 oldum bugün kontril vardı Nst de sancm 20. Yi gecmedi🤦 pazartesi yatış verdi doktor😔
Birminikannesi44 Pinkyellow oğlum iri bir bebekti ve doğum kanalına inmemişti benimde çok doğum korkum olduğundan dolayı sezeryan demişti beni sakinlemek için dediğini düşünüyorum 😃
Pinkyellow Birminikannesi44 anladım canım benim de sezeryan korkum var tabi Allah hangisini yazdıysa alnımıza o olurdaa,yinede korkuyrm işte ☺️
Neslihanmetin Pinkyellow önce suni sancı deneriz dedi doktor açılma olmazsa maalesef sezeryan olma durumu var 😔😔😔
Pinkyellow Bussimm bı bilsek niye gelmediklerini ☺️ aslında vücut agirlasmasa hiç huysuzlanmicam ama hareketim çok kisitlaninca bende duramaz oldum 😄
missalicesss Nrsna bende aletli yapiyordum ama doktorum 36 haftadan sonra uygun olmadigini soyledi biraktim brnde :/ simdi 38+6 yiz