Kizlaarrr bugün itibariyle 35+2 olduk ve hastane çantamı kısmı olarak hazırladım. Eksiklerim elbet vardır sizden de fikir almak istiyorum. 🤗🤗
Benim için;

• 2 adet gecelik
  • Sabahlık
  • Repens
  • Polarlı patik
  • Terlik
  • Yedek külot
  • 2 tane emzirme sütyeni
  • 2 tane emzirme atleti
  • Lohusa tacı ve terliği
  • Göğüs Pedi
  • Göğüs kremi
  • Emzirme Önlüğü
  • Çöp torbası ve Peçete
  • Eşarp(yazma) - Ceket

Oğlum için;

• 2 tane 5 ’li hastane çıkışı
  • 1 tane 10 ’lu hastane çıkışı
  • 2 tane ince 2 tane kalın battaniye
  • Emzik ve biberon
  • Yedek Alt ve üst
  • Çorap, yedek eldiven ve şapka
  • Bebek bezi ve ıslak mendili
  • Ağız mendili
  • Alt açma minderi
    Aklıma gelenler bunlar. Bunları koydum gözümden kacan unuttuğun elbet vardır. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ve hayırlı doğumlar hepimize 🌺🌺🥰

Edizinannesii fazlasıyla yeterli kuzum hepsini kullanmayacaksın bile. Bebeğine bez koydunmu? 10 tane yetiyor ben bes tane kullandım sadece garanti olsun yinede.

@Edizinannesii ay bu çok iyi oldu canım 🥰 2 adet gecelik bir sabahlık yazmışsın ya foto atabilir misin? Nasıl merak ettim bende çanta hazirlicam ama önden eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum 🤭 yazma yazmışsınız tesettürlü musunuz? Ben tesettürlüyum de pijamalara uygun sal mi yoksa yazma mi alsam kararsızım 😂

PapatyaGuzelii Canım hepsini valize kaldırdım koydum inan 😬😬 ama.soyle tarif ediyim biri elbise olarak uzun biride onu düğmeli pijama tarzı. Sabahlikta uzun polar sabahlık. Evet tesetturluyum bu arada elbise geceliğin üstüne sal yaparım çünkü lohusa tacim var resim çekilecek dermanım olursa😬 diğeri için de yazma koydum

Edizinannesii canım asıl lazım olanı almamamışsın. Sıcak su torbası ile havlu al yanına sütün gelmezse sıcak kompres yaparsın ayrıca süt sağma makinen varsa onu da al mutlaka.

NiceNice Evet sıcak su torbası ve havluda alıyım yanıma teşekkür ederim canım. Ama süt sağma makinası almayı şimdilik düşünmüyorum ihtiyaç olursa alicam

6 gün sonra

Edizinannesii benimde düşüktü ama dogum sonrasi hastanede doneminde iyiydi eve geldim sonra gunluk hayata karismak zor oldu alttan dikis olunca cidden oturmak tuvalete gitmek bi mesele oluyor