Ozgnzgn civcivsmom kabin boy bebek arabasını doğumdan itibaren kullanabilir miyiz rahat olur mu ?? Ben de dediğiniz gibi yapmak istiyorum ancak ilk 7-8 ay acaba zor mu olur puset olmadan sadece kabin boyla gezip dolaşmak diye de düşünüyorum 🙄
civcivsmom Ozgnzgn Merhaba,doğumdan itibaren kullanılmıyor diye biliyorum. Fakat puset alıp 6 ay boyunca puseti kullanıp sonra kabine geçebilirsiniz
Zehrasenleer Hilalsny aklına gelebilcek herşeyi aldım simdi tek tek yazarsammm yetmeeez en ihtiyacına kadar aldım ama hepsini dozunda ilk bebegim diye abartmadım bu arada bebek arabası icimde degil benek arbası puseyle beraber 1800 tlye aldım:)
Zeyyno_ ecemeric bebek arabası beşiği hariç 1300 civarı gitti beşikle bebek arabasıyla 2300-2400felan gitti
Cikolata_kistim Bebek beşiği olarak ne almayı düşünüyorsunuz ,anne yanı Park beşik mi Montessori yatak mi
haticeeeyy ecemeric sadece kiyafetlere battaniye falan 1000tl harcadim. Daha deterjani sampuani kremleri falanda almadim. Ebebek lc waikiki den aldim kiyafetleride.
Ght Bebek odasi ve bebek arabası hariç herşey içinde 1250 falan tutmuştur yenidoğan, 3-6 ay 6-9 ay da aldım ben hep.Dun en son pişik kremi vs aldim bi tek ateş olceri kaldı hediye falan da geliyor uygun bulup da alırsan çok tutmuyor canım