ecemeric Kızlar selam🙋🏼♀️ bebek odası dışında son ana kadar alınacaklar listeniz toplamda ne kadar tuttu acaba? Yani alış verisini tamamlamış yada tamamlamak üzere olan anneler bu konuda ortalama bı fiyat bilgisi verirseniz sevinirim ☺️
Zehrasenleer ecemeric bebek odası dışında herşeyini eksiksiz 1300 tlye bitirdim e bebekten aldım hepsini:)
minikcasper ecemeric bizim kıyafetler sadece 700 küsür tuttu. Deterjan ürünleri bez ıslak mendil falan kendime gögüs pedi falan e bebekten 454 tl tuttu pazar günü aldık. Banyo küvet kova şoktan aldım. Ee tabi reflü yatağı 2 tane nevresim falan 200 falan. Kamera aldık sade o 520ye. Daha beşik alacaz dolap alacaz. Bitmiyo eksikler 😅
Sarisin_annee ecemeric bebek odası hariç sayıyorum Bebek arabası ve puset 1500 Süt pompası ve biberonu yaklaşık 300 Küvet reflü yatağı falan 150 Nevresim yorgan yastık yaklaşık 400 bi tane daha alıcam 150 ye Şampuanlar yağlar 250 Bebek çantası 160 baby bag Ana kucağı sallanan 150 Avent biberon seti emzik vs 300 Ayakkabıları için 300 400 gitmiştir bi tane bot almıştım o pahalı Yelek patik ördürdüm 300 Hastane çıkışı takımı 200 Kıyafetleri için de 3 4 bin gitmiştir daha yeni doğduğunda eksikleri var ben 3 6 9 ay ve 1 yaş da aldım o yüzden Aklıma gelenler bunlar kıyafet dışında hiçbir şeyde pahalıya kaçmadım ortalama aldım.
ecemeric Zehrasenleer Sevindim öyleyse ☺️ Daha 11 haftalık hamileyim ama Ocak ayında alış veriş yapacağız o zamana ayarlanmıştik kendimizi. 2.500, kadar ayarladik. Böyleyse yeterli olurmuş demek ki sevindim ☺️
civcivsmom ecemeric Travel sistem almıştım puseti içindeydi ben doğum yapalı 2 sene oldu tabi. Elektrikli salıncak vs almıştım park beşiği kıyafetleri vs dahil toplam 5 bin harcamıştım. Bu arada travel sistemi 10 aya dek kullanabildim. Hiç memnun kalmadım. Kabin boy bebek arabası kullanıyorum. Ondan daha fazla memnunum. Katlanınca yer kaplamıyor,bebek kucağınızda iken daha rahat taşıyabiliyorsunuz. Tavsiyem ana kucağı (puset) ve kabin boy bebek arabası bakmanız 😊
Zehrasenleer Hilalsny aklına gelebilcek herşeyi aldım simdi tek tek yazarsammm yetmeeez en ihtiyacına kadar aldım ama hepsini dozunda ilk bebegim diye abartmadım bu arada bebek arabası icimde degil benek arbası puseyle beraber 1800 tlye aldım:)
Ozgnzgn civcivsmom kabin boy bebek arabasını doğumdan itibaren kullanabilir miyiz rahat olur mu ?? Ben de dediğiniz gibi yapmak istiyorum ancak ilk 7-8 ay acaba zor mu olur puset olmadan sadece kabin boyla gezip dolaşmak diye de düşünüyorum 🙄
Kahramankentli Bebek arabası puset beşik ve yenidoğan alışverişi (süt pompası,bez,kıyafet,gümüş kapak ,kremler ,şampuanlar vs)toplam 2.500 -3.500 civarı tutacak herşey dahil biraz indirim kovalayarak yaptım ben alışverişimi öyle de devam ediyorum 👍
Nnadye Yanlış anlaşılmak istemem ama bazı ürünleri bebekler kullanmıyor bile . İhtiyaç olmuyor . Keşke onları önceden almak yerine doğum sonrasına biraksaniz
Ebruakcetin ecemeric ortalama fiyat bütçeye ve tercihe göre değişir tabi ama ben oda yapmayacağım beşik araba bakım kıyafet ve benim ihtiyaçlarım olarak 3500-4000 tl hesapladım ama daha hepsini almadim
Haticeyuce31 ecemeric benim toplam soyke canm oglum 2 yasinda simdi 5 haftalik gebeyim allahin izniyle bebek odası ve 3.500 Bebek arabası 1000 Baby nest yatak 150 Anne yani kucuk beşik 250 Geri kalan ıvır zıvır kiyafet deterjan mendil bir kac aylık bez hastane susu hediyelik vs. 3000 lira Simdi bu dogumum için nasip olursa sadece kiz olursa farkli bir iki pembe kiyafet (oğlumda hep renkli almıştım onlardan 3 poşet var zaten fazla almayacağım o yuzden) birde odaya 1 tane sifonyer ve tek kısık yatak büyüyen beşik almıştım oglum alt tarafa geçecek ona tek kisilik yqtak alicam o yuzden bide gardirobunu 2 kapılı almıştım aslında 3 de olabilirmiş ama o zaman fazla geldi ama 2 cocuga yetmez o yuzden bitanede sifonyer alicam o kadar allahj izniyle 😇🤲
Nazliakm ecemeric büyük beşik puset bebek arabası hastane çıkışı bir kaç hediye kıyafet dışı hesaplama yaptığım da 2500 tl gibi bir fiyat çıkıyor tabi listede unutulanlarda olacak bu fiyatın içinde bez ve ıslak mendil de yok. Hesaplamayı e-bebek fiyatlarına göre yaptım.
Cemrenur ecemeric tamamladım ama 250 tl lik bir alışveriş daha yapacağım tam olarak bitecek. Beşik bebek arabası dabil en az 3.500 gitmiştir. En az..Ki aldıklarım çok az anca yetecek belki yetmeyecek bile.
Seval22 ecemeric 3600 tuttu hepsi bebek bezi ıslak mendilleri falan hepsi içinde bebek arabası ve beşiği hariç