Zerin1234 Ezgiiiiiii her ismi bozuyor kendi yarası olduğu için bozulmayacak isim istiyor kendisi hazal diyor ama benimde içime o sinmiyor
Birminiginannesi nil_-32 evet verdik cık çukur ilk azraydı sonra kura cektik 5 defa Defne cıktı dedik bu şans degil sonra kaynanam burnunu sokunca degişti ama benim işime yaradı 🤣benim istedigim oldu Aysima💞💞
Zerin1234 Ezgiiiiiii doğurdum ben şimdilik ismi hazal eve gidersek başka kimse isim bulmazsa hazal kalacak
Nfs GAda aynen Allah’ın izniyle beklemedeyim bende 39. Haftam Rabb’im hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
Tiniminiannee Elfynsmr ben de Serra ismini çok beğenmeye başladım . Eylül istiyoruz ama yanına koysam mı diye düşünüyorum anlamı çok hoş ve Kur’an da geçiyor🌺
emineveminigi nil_-32 Alya Lina koyacağız biz. Alya şeref yüksek yer demek Lina hurma ağacı demek hem Lina kurandada geçiyor bizim tercihimiz böyle olduu😍
ervasultan23 Ben de Zümra koydum kızımın adını, cinsiyetini öğrendiğim andan beri Zümra diye sesleniyorum. Alışmıştır herhalde o da ismine ☺️
Elfynsmr Tiniminiannee eylül isminide eşim söylemişti eylül serra bence çok güzel manasıda çok güzel neden olmasın 🌸