hulya1406 Azrabetulunannesi teşekkür ederim 🙏☺️ İsmini belirledik artık şükür.iki haftadır kesinleşti ☺️☺️🙏
hulya1406 Azrabetulunannesi artık kararlaştırmayacağımda Mustafa Karataş hoca dediki istediğiniz 3 ismi yazın kura atın hangisi fazla gelirse onu belirleyin dedi Defne koyduk ☺️İlk istediğimizde oydu zaten.
Zerin1234 Ezgiiiiiii güzel bir isim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bütün isimlerde güzel 🤗
Ezgiiiiiii Zerin1234 aynen bütün isimler güzel ama benim hosuma ipek veya duru gidiyor insallah esimi ikna ederim
Zerin1234 Ezgiiiiiii bende eşime Duru ismini söylemiştim bana verdiği cvp çok Duru olmaz demişti umarım sizinki kabul eder çünkü Duru ismi çok güzel anlamı da iyi
DuyguSenturk Rumeysaaa16 benim kızımın ismi yade çok farklı ve kulağa hoş geliyor eğer allah nasip ederde ikincisi kız olursa bende deren istiyorum 😀😇
Rotinda17 nil_-32 27 haftalık olduk Ama hala bir isme karar vermedim Ama aklımdakileri söyliyim fikir olur belki. Zümra / Esma / Erva / Hira / Sare / Yade 😊
Defneninannesi19 Susaminannesiii Amin inşallah her mesleğin zorluğu var ama gerçekten bu meslekte sabır istiyor 🤲😌
Zerin1234 Ezgiiiiiii her ismi bozuyor kendi yarası olduğu için bozulmayacak isim istiyor kendisi hazal diyor ama benimde içime o sinmiyor
Sezen0106 Şimdiye kadar İnci diye düşünüyorduk ama dünden beri Gülce ismi takıldı aklımıza sanırım bunu koycaz 🥰