sedasuzan Merveduyg evet canm çok iyi tam zamanında gelmiş 9ay 10 gün ne güzel bizim daha 13 gün var takvime göre ve günler geçmek bilmiyo😊
Merveduyg sedasuzan Allah sabır versin canım 🤗 az kalmış az inşallah sende sağlıkla kavuşursun yavrunaaa
Hilalgc sedasuzan biz aynıyız seninle benim bugün galiba nişanım geldi kahverengi bişey doktora gidicem 9-10 gibi çok heyecanlıyım korkuyorum😂
Mekselinda Etlik Zübeyde hanım hemşire ve doktorlardan memnun kaldınız mı odaları nasıldı azarladılar mı sizide ilgi alakaları nasıl oldu acaba 😔
Merveduyg Mekselinda ya nasıl diyim sana gitme desem olmaz git desem yine olmaz 🙅♀️ bazen çok iyi olanlar oluyordu bazen leş insanlar oluyordu yani anlayacağın biraz şans odalar normaldi 5 kişilik odada 2 kişi kaldık
gamzetahsin Merveduyg canim benim allah saglikla buyutsun insallah yavrunu hayirli evlat olsun darisi bizim gibi bekleyenlerin basina😊😊🌸
Sumeyyerbey4741 Sanırım her doğum hikayesinde ağlayacağim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı doğumu bekleyen arkadaşlarıma 🤲 benim daha çok var nisan da ama yazıları okurken bende yazabilcekmiyim o gün gelecek mi diye düşünüyorum
angels_-mom Merveduyg Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inş kolay bir doğum yaşarız. Zübeyde Hanım hastanesi için pek ii söylemiyorlar ama nasıldı doktorlar hemşireler?
sedasuzan Hilalgc ne güzel bende daha tık yok pazartesi çağırdı beni daha da var ya kontrol günüde gelmek bilmiyo 😊
Fatmanurkor94 Merveduyg ınsallah hayırlısıyla olsaydı benımde 2. Dogumun olacak ınsallah ama ılk gibi heyacan korku bır arada ıste ve merak da var tabi 😊
Azizesoran Merveduyg Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin canım benim 🥰💙🤲🏻 Doğum yaptığın hastane özel mi.devlet mi acaba.