Kızlarrrrrr sıra bende sanırım doğum hikayesi anlatmanın sanırım sizlerle burda acısıyla tatlısıyla mus mutlu bi hamilelik dönemi geçirdik çok şükür gelelim şimdi benim hikayeme. 3 gün öncesinden başlayan sancılarıma 3 gün boyunca gitmediğim doktor kalmamıştı hastane hastane gezdim ama sancılarımın yetersiz ve açılmam olmadığı için beklemem gerektiğini söylediler en son etlik Zübeyde hanım hastanesine gittim öğlen gittiğimde açıklık 1 suan çok erken eve git sancıları say daha sonra gel denildi ama bana hemşireler sancın geldikçe çömel ıkın evde dediler tabi ben hepsini yaptım ama gel gör ki ne çare akşam olunca eşim ablası annesi oturuyorduk tabi ben evde ordan oraya yürü yapıyorum squat yapıyorum izlediğimiz tv programımda pizza yapılınca canımız çekti bize 23 00 gbi pizza sipariş ettik bi an da benim sancılar 5 dakika düştü sonra 3 sonra 2 şans bizi sipariş ettiğimiz yer aradı red edildiğini söyledi bizde vardır bunda bi hayır dedik çıktık yola saat 12 de hastane varmıştık gece 1 kasımın ilk hastasıydım 😅 sonra genel muane yapıldı suda azalma görüldü açıklık 2 santimdi hemen nst ye bağlandım sancılar yine normaldi ama doktor yatışını vericem dedi bende kabul ettim tüm işlemler yapıldıktan sonra benim üstümü giydirmek için eşimi çağırdılar o ana kadar kızıma sadece kavuşmayı düşünürken eşime korkuyorum dedim oda ağladı bende sonra beni içeri aldılar gece 1 civarı Allahımmmmmmmmmmmm doğuranlar bebek sesleri çığlıklar ayaklarım geri geri gidiyor ama artık imkanı yoktu daha sonra doktor muane etti sende açıklık yok falan fistan yaptı içeri yatırdılar yinede nst ye bağladılar herşey normal hatta beni yukarı çıkarıp vakit bekleyeceklerini söylediler ama sonra gelen bi doktor muane ettikten sonra sancıları sıklaşıyor açılması kendi kendine oluyor ben bırakmam doğurtucam dedi ama anne olmak çok zormuş bunu anladım neyse sabaha karşı doğururum diye pskolojiye girdim ama gel gör ki sabah oldu yok benden sonra gelenler bile gitti doğurdu odasına çekildi ben hala acılar içinde bekliyorum saat 13 00 sıralarında suni sancı verme kararı aldılar sadece 6 defa acısını hissettim ondan sonra doğum geldi denildi ve doğumhaneye gidişimi anladım ben yorgunluktan tabi ölü ama kızıma kavuşacağım için mutlu 😀 sonra başladı doğum tabi doğum 3 dakika sürüyor ztn kızım çıktıktan sonra sesini duydum göğsüme yatırdıklarında sessizliğini de gördüm çok güzel bi duygu anlatamam kızıma kavuşmak çok güzel ve şimdi evimizdeyizzzzz 😋😋😋 kızımla sağlıkla çok şükür biraz uzun oldu ama bilinki daha anlatmadığım yerler var kısa tutmaya çalıştım 🤪🤪🤪 darısı tüm annelerin başına 💕😍❤️🙏🏻🧿