Merel maria12 Yarin 17 haftama giriyorum.. Ve hic kilo almadim.. Bugun controlum vardi bir ay once az bi almissim sonra tekrar ayni kiloma gelmisim..
Momisumut 57 ile hamıle kaldım 16 haftalıgız ama hala cok kusuyorum . Mide bulantılarım gecmıyor:( ve buna ragmen 1 kg almısım . Ilk hamılelıgımde 31 kg almıstım. Suan aynı seylerı yasarmıyom bılmıyorum 🥺
maria12 Momisumut 31 kilo almışım dediniz ya mesela kaçıncı aylarda iken başladınız kilo almaya. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama korkuyorum da
Momisumut maria12 ben en bastan ılk 4 ayda zaten 7 kılo almıstım :) cocuk beslensın dıye dıye kendımı besledım 😅
Esenhafsaduru maria12 bebeginizin cinsiyeti ne acaba bende de o kötü agız todu oluyor eksimsi gibi ama daha yeni hamileym. İlk bebegmde böyle bir durum yoktu
Nobody Ben de 16+1 deyim. Başlangıç kiloma göre hala 1 kilo eksiğim ama iştahım artmaya başladı 🙈 hayırlısı bakalım ☺️
Birminiginannesi maria12 18+5iz 0 gram la yola devam 🤭 70 kiloyla kaldım 1 yılda 12 kilo aldım ama hamileligin de almadım 100 kilo olurum doguma kadar dedim bu gidişle 80 olurum gibi geliyor inşallah
cansugrn Birminiginannesi bebisin kilosu nasil peki. Ben 53 kiloyla hamile kaldm 15 gün önce kontrole gttgmde 1 kilo.almstm 54tüm
Zeynoveannesi Birminiginannesi bende 73le hamile kaldım 72ye düştüm sonra 73e geri çıktım 😂16haftalık olucam cumartesi günü 🌼ilk hamileliğimde 21kg almıştım bunda muhtemelen 10-15falan alıcam gibi geliyor bana 😂
zynpcknn maria12 4.ayımdaym 1 gram bile kilo almamışım zaten hiç alamıyrm ki bekarkende kaç ekmek yiyrdm kilo alıp gelinliğe sığabilmek için fayda etmedi ☺️