Nazliakm maria12 29+5 haftadayız. 20 kilo aldım 😔 kilo alımına 16. Haftadan sonra başladım başta herşey iyiydi sonra doyumsuzluk ve abur cubur tatlılar derken halim bu. Ki daha en az 8-9 haftam var 😔😔😔
E-sez85 maria12 doktor bugün bana gaviscon şurup verdi ağız tadı için reflü yapıyor dedi deneyebilirsin belki faydası olur sanada
Esenhafsaduru maria12 bebeginizin cinsiyeti ne acaba bende de o kötü agız todu oluyor eksimsi gibi ama daha yeni hamileym. İlk bebegmde böyle bir durum yoktu
2prensannesl nazlizci bebek ne durumda bilmiyorum en son 12. Haftada kontrole gittim iyi demişti doktor haftaya bidaha gidicem bakalım nasıl kuzucuk 🤗🤗 çok kustum bu zamana kadar ondan almadım verdim kusmalarim azaldı artık çok şükür 🤲
maria12 Haticekaya0 ben de almasam keşke ama iştahım çok açık ve hayatım boyunca çok zayıf olduğum için tuhafıma gidiyor of of 😭
nazlizci 2prensannesl bende 13. Haftadayım ikiz gebeliğim hiç kusmAm falan olmadı hafif bulantılarla atlattım 8. Haftaya kadar sürdü bulantım hala aynı kilodayım 48 🤣