Nasippp Ezgshn yani tedavi edilmez olur her halde ama korkma geçer enfeksiyon herkeste oluyor bende sürekli tuvalete çıkıyordum bide bende baskı çok oluyordu anladım hemen tahlil verdim antibiyotik vermişti dr bol su içerek attım
Seydaaslantas Ezgshn amin inşallah kuzum ilk gebeliğindi demi dikkat et kendine ağırlık kaldırma ağır iş yapma olur mu 😊😇
Mom092 Ezgshn valla bazen adet olucak gibi hissediyorum oyle bi sanci giriyo ki hele gece 🙄 yurutmuyo resmen ama yapinca rahatliyorum😂
Ezgshn Seydaaslantas evet ilk gebeliğim dikkat ediyorum yemek dışında iş yapmamaya çalışıyorum dayanabilirsem 🙈 yarın ilk doktor randevum var 🥰
Ezgshn Mom092 ilk önce ya olmazsa diye korkuyodum şimdi oldu bişey olur diye korkuyorum işimiz çok zormuş 🙈🥰
Ezgshn Seydaaslantas kesem oluşmuş ama bebek daha görünmedi endişelencek bir durum yok haftaya tekrar gel dedi doktor
BaharCos @Ezgshn Ezgshn Siz bir tahlil yaptırın bazen semptom olmayabiliyor. Şüphe kalmasın. Bu benim fikrim tabii. Gebelikte ara ara yaptırmak lazım çünkü idrar yolu enfeksiyonu bebeği etkileyebilir Allah korusun.