Necvaayyldz Kızlaar yarın doğumum var çok heyecanlıyım bir yandan da korku bir bilseniz sezeryan olacağım önerileriniz var mı pekii Benimle aynı zamanda doğum yapıcak olanlar var mıı ☺️🥰
sehrikarabulut Necvaayyldz bennn🙋🏻♀️Bende Rabbim nasip ederse yarın spinal sezryanla doğum yapıcam 2.ci evladımı kucama almak için Rabbim sağsalim kavuştrsun evlatlarmza
Sweetie Necvaayyldz Rabbim yardımcın olsun canım inşallah çoook kolay bir doğum olur sağlıcakla kavuşun inşallah 😍😍 benimde cumartesi olcak😍
Yeni__anne Necvaayyldz Allah yardımcıniz olsun canım. kalmadı benim de Allah’tan Bi mani çıkmazsa perşembe günü spinal sezeryan. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏼
Fstkglsn Allahım hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Yazını okuyunca o kadar içten dua ettim ki. Allahım yar ve yardımcın olsun.. :)
Senabembeyazgk Benim de yarın doğumum var canım çok korkuyorum acil sezaryene alacaklar suyum kalmadığı için. Senin kaç haftalık benimki 37+6 olacak yarın
Necvaayyldz Senabembeyazgk ben 39+2de alıcaklar benii canım yarın içini ferah tut zaten 37+6 olmuş 38 diyelim hatta sağsalim yavruna kavuşucaksın allah izin verirse o korku bendede var ister istemez nasıl olucak felan diye düşünüyorum Ama en önemlisi yavrumuza kavuşuyoruz onun ayrı bi heyecanı ve mutluluğu var 🥰☺️
Necvaayyldz Sweetie amiiin çok teşekkür ederim canım sağ saglim kavuşalım yavrularımıza ☺️İkimiz içinde kolay doğumlar diliyorum Allah’ın izniyle ☺️
Senabembeyazgk aysegulkaya doppler raporuna göre 37 haftaya göre 2.5 persantilin altında ölçüldü. Doktorun demesine göre %2.5 kalmış 😔 neden oldu hiç bilmiyoruz. Herşey normal gidiyordu 1-2 hafta içinde azalma oldu
Sevdaaam09 Allah’ım hepinizi sağlıkla sihatle kurtarsın inş ve bebislerinizi kucaginiza almayı nasip etsin kısmetse bende Perşembe sabahı olucagim sezaryan ilk gebeliğim ve çok heycanliyim tabi korkuda içinde ALLAH hepimize kolaylık versin inssss
Necvaayyldz Sevdaaam09 amiiin inşallah canıım sagsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kolay doğumlar diliyorum ☺️ Seninde az kalmış
sedasuzan Necvaayyldz allah sağ salim kurtarsın inşallah senide evladında hiç anlamadan evladını kucağına alırsın inşallah allah yardımcın olsun 🤲🤲🤲🙂
PapatyaaKokulumm Allah yardımcınız olsun anneler 🤗 Rabbim güç kuvvet verir, bol dua edin ve bebeğinize kavuşacağınız ana odaklanın 🙏 İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ❤️
Necvaayyldz PapatyaaKokulumm çok teşekkür ederim canım öyle yapıyorum ama şuan bekliyoruz baya bi heyecan var korku var inan ki sağsalim yavruma kavuşim de ☺️
ummomerbera Necvaayyldz hayırla sağlıkla kucağına al inşaallah.. yanına kalın çorap ve hırka almalısın ben çok üşümüştüm