Snzen Sedef444 bizim de 30 günümüz var sizin bebişin kilosu ne kadar 🤭bizimki de azcık şişko da erken gelebilir dedi doktor gelirse yani sezaryen demezse 😊
Sedef444 Snzen cuma günü 3600 gramdı bu cuma aç gel dedi 4 kiloyu geçmişse eğer sezaryen yapacam dedi 4 kilo sonrası devlet hastaneside sezaryene alıyormuş öyle duydum ama yinede hakkımızda hayırlısı
Snzen Sedef444 hayırlısı olsun inşallah normal olur bence 35 haftalıkken 3028 gr çıktı işte bu hafta gittiğimizde ne kadarcık olacak bakacağız bana aslında normal geliyor ama doktorumuz azcık pimpiriklendi gibi 😊
Snzen Sedef444 36 haftaya girdik bakalım ne olur durum normali çok istiyorum çünkü ağrı kesici alerjim var sezaryen sonrasında anesteziye komplikasyon gösterebilirim yaşamadığım için bilmiyorum alerji birden olan bişey olduğu için 😏
Arifcan16 Sedef444 bizim son 12 günümüz kaldı 14 kasım dogum tarihi ama hiç acılmam ve sancım yok acaba 40 haftada doguma girermiyim
royash Arifcan16 Mendede dogum 14u . son 10gun . Ama oglusum gelmek bilmir , sebrsizlenirem , inshaAllah xeyirlisi ❤️🙏🏻
Enigma Sedef444 saglıkla gelsinler insallah. Benim son 3 gün kaldı ama belirtilerim kayboldu sanki, bebeğim de cok hareket etmiyor. Sizin de son haftalar öyle mi acaba?
Hope8 Sedef444 hayırlısıyla sağlığıyla alırsın inşallah kucağına 🙏🏻 Bizim son 16 sabırsızlıkla bekliyorummm kızımı 🥰❤️
Senabembeyazgk Yarın doğuma giriyorum 37+6. Suyu azaldığı ve açılmam da olmadığı için acil sezaryen olacağım.
Sedef444 Senabembeyazgk Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Sedef444 Cheerfulmom sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 haftalar ilerledikçe iyice heyecan artar 🥰