phdmom Kuzucuk61 benim 28. haftaya kadar bir sorun çıkmamıştı sadece ilk gittiğimde son adet tarihini söylediğimde doktor 1 hafta geri gözüküyor geç döllenme olmuş demişti ama tarihi buna göre düzenlemedi ben sonra doktor değiştim ona da söyledim ama o da düzenlemedi. 28de gittiğimde bebeğin biraz zayıf dedi doppler istedi çekildim sağda çentik çıktı. 1 a sonra gittim yine biraz zayıf dedi. 34te gittim zayıf dedi tekrar doppler istedi dopplerde kilosu fazla çıkıyor gerilik çıkmıyor ama bu defa iki tarafta da çentik çıktı. Doktor erken doğum olabilir dedi ciğer geliştirici iğne verdi. Ben de başka bir doktora daha görüneyim dedim bir profesöre gittim aynı gün. Aynı gün içinde 34+3te 3 farklı kilo söylendi doktorum 2200 dedi doppler 2380 dedi profesör 2050 dedi. Profesöre geç döllenmeyi söyledim yine de bebeğin 1 hafta geriden kilosu dedi diğer ölçüleri haftasıyla uyumlu sadece karın çevresi. Erken doğum şu an için gözükmüyor iğneleri urdurma dedi onlar vurulunca 1 hafta içinde doğum oluyorsa etkisi oluyormuş. Bugün gittim kendi doktoruma tekrar 35+2yim geçen hafta 2200 demişti bu hafta 2350 dedi 150 gr almış 1 haftada ama yeterli değil yine zayıf gözüküyor erken doğum olacak 3 günde bir kontrole gel dedi. Psikolojim bozuldu artık ne yesem içsem bebeğe ulaşmıyor demek, muz ceviz süt kaşar keçinoynuzu özü hepsini yiyorum ama 1 haftada anca 150 almış 😔
Kuzucuk61 phdmom olsun alıyor alması bile bir umuttur. Yediklerinize tahin pekmez de ekleyin ben bu hafta öyle yapıcam inşallah. 150 gr yine iyi benim de bebeğim bir haftada sadece 60 gr almış onca şey yememe rağmen
phdmom Kuzucuk61 doktor senin yediklerinle ilgisi yok dedi zaten yavaşlıktan dolayı alamıyor falan dedi çok moralim bozuk inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız bebeklerimizi Allahım korusun ona emanetler 🤲🏻😔
Kuzucuk61 phdmom aminnn olsun bugün ben çok ağladım çok üzüldüm ama faydasız yine de haftalarımız iyi. Bizden çok daha küçük doğup küvez yolu bekleyenler var. İyi düşünün bebeklerimiz etkileniyor 😔
Sedaca Kuzucuk61 arkadasımın aynı oldu canım bebegı artık kılo almamaya başlamıştı 3 hafta gerıden gelıyor du. Normal doğumun yaptı sunı sancı ıle. Bebek 2600 gıbı bır sey dogdu küveze alınmadı 🤲🏻 Umarım sag salım kavusursun yavruna kuveze de konulmaz❤️
Minikmucizembenim Hanifeanli kan pıhtılasması var ben de benım gıbı olanlar dogumdan bır gün önce kesıyor sanırım
Kuzucuk61 18122020 kilosu hiç önemli değil dışarda kendi başına durabilecek kadar olsun yeter inşallah
Tugceyslky Geçmiş olsun.. benimde 3 hafta gerilik var bebeğim 2060kg 36 haftadayım, ama hiç canını sıkma ultrasonda doğru olmuyor 400 gr eksik söylüyorlar tedbir için bende dün öğrendim bunu, çiğ kuruyemiş ye muz fln tüket pekmez…😁
Kuzucuk61 Tugceyslky öyle yapıyorum.. bir de öyle bir durum varmış inşallah daha fazladır diye dua ediyorum 🤲🤲😌
Duygualmina28 Kuzucuk61 inşallah kilo alır meleklerimiz 😣🤲🏻🤲🏻Ben çok stresti bi hamilelik döneminden geçtim o yüzden de olabilir 😣😢hala strestliyim eşimle sorunlar yaşıyorum
Kuzucuk61 Duygualmina28 Allah yardımcınız olsun. Öncelik evladımız. Bende başından beri sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hamileliğim rahat lakin her doktora gidişimizde tuhaf sorunlarla karşılaşıp sıkıntılı süreçler geçirdik. Bunda da var bir hayır diyorum sonu güzel olsun 💕🤲
hulya_sncr47 Kuzucuk61 çok geçmiş olsun Rabbim sağ Salim yavrunuzu kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah çok kendinizi hırpalamayınız yemeğinizi beslemenizi dikkat edin bu haftalarda bebek başlıyor kilo almaya birden alır merak etmeyin benim ilk kızım da hiç hastaneye gitmedim bundan 13 yıl önce Doğuma gidene kadar sonra normal Doğum yaptım kızım 2.900 falan demişti çok küçüktü oyuncak bebek gibi TM vaktinde doğurdum erken Doğum olmadığı halde bebeğimin kilosu düşüktü ama çok şükür ne kuveze aldılar ne de bir sorun çıktı şimdi kızım 13 yaşında ve 1.59 boyunda boyu boyuma geçiyor 🙈 bebeğiniz sağlıklı olsun da kilo hiç sıkıntı değil şimdi 3. e hamileyim 6 gün önce bebeğimin kilosu 2.235 di dün tekrar gittim 2.242 bu hafta bişey almamış bu ara 34 haftalık oldum bu gün doktor gayet normal dedi
Kuzucuk61 hulya_sncr47 haklısınız. Ne yesem kardır gözüyle ona kilo aldıracak faydaları şeyleri bolca tüketiyorum. Allahtan Ümit kesilmez inşallah. Allah evlatlarınızı size bağışlasın 💕💕