kader_ozol Handankurt tekmeler dışardan fark edilmiyor ama içerde dönüyor yer degiştiriyor pıt vurup elini geri cekiyor cok farklı birsey yaa 🤗🤗❤️
kader_ozol Sevcaninan ayy o haftalar yok mu gerçekten cok zor zamanlar geçmek bilmiyor o bulantılar, istifra etmeler sabret canım daha sonra geçiyor onlar 😊 kalıcı değil Allahtan
kader_ozol Mlk84 belli olmuyor canım hayatta hemen hemen olacak seyler burada da karsılaştim yakın cevremde de var bu vaka 😀
Mutlulugumm123 kader_ozol o durum bende de hergun değişiyor. Mesela birgun cok enerjik olup evimin islerini halledebiliyorum diger gunde amaçsızca yatasım geliyor 🤷♀️😂
melmural @kader_ozol 16 haftalık olduk canım 🤰 mide bulantısı ve koku hassasiyeti devam ediyor ve aşırı uyku 🙈🐣
Tugceasl kader_ozol 18+5 mide yanması gece uykusuzluğu cinsiyet meselesi tansiyon sorunsalı 🤷🏼♀️ Ama yine de şükürler olsun 🤲🏻
kader_ozol Ahsennurrrr kız olabilir kesin demeyim de benim 16. Hafta da belli oldu tabi değişmezse detaylıyı beklemekte fayda var ☺️
kader_ozol ttUbaa__ evet bu ara haftalar acıkma hissi cok oluyor bence hiç kafana takma iştahını kapatmaya çalış ne cok yedin o kadar iyi😀