Ebrutprk Semrag03 yengemin ki dar dediler çatısı yine de normal doğum yaptı ama biraz açılması uzun sürdüü baya çekti yanı yine de herkesinki aynı olmaz bence
Sema-akk Semrag03 benim de çatım darmis ama doktorum normal doğum olur diyor 38 haftalığım bakalım nasıl olacak 🙏😊
Gulsen4224 Semrag03 ben yaptım cnm zorlanıyorsun normal yapma istersen🤷🏻♀️Korkutmak için değil doğrusu zor oluyor 🌺
Cemrenur Semrag03 korkutmak istemem ama arkadaşıma da dar dediler diretti normal diye makata kadar yırtıldı dikişler 2 ayda anca geçti
Ebrutprk Semrag03 evet suni sancı ile yaptı akşam 5 gibi falan verdiler sabaha karşı 4 gibi doğum yaptı
Sema-akk Semrag03 evet bana da çocuk kilo alırsa zor olur dedi şimdi 3200 kilosu ama hala gelecegi yok oğlumun 😊
Semrag03 Gulsen4224 Şuanda korkuyorum açıkçası zorlamak istemiyorum bı yandan da denesem mi şansımı diyorum kafam çok karışık bebeğin ne kadar doğdu peki iri bı bebekmiydi canım ?
Semrag03 Sema-akk evet 38 🙈 bende geçen haftadan beri o niyetle gittim olmadı insallah senin olur 😂 hatta bu hafta çok ümitliydim cumartesiden beri belimden boşluğuma ve kasıklarıma doğru ağrı giriyor diye ama olmadı 😂
Sema-akk Semrag03 ya bende 2 gündür bugün gelecek heralde diyorum belimde ve kasıklarım da ağrı var ama gelen giden yok 😊 Rabbim sana da bana da bekleyen herkese hayırlı zaman da kolay dogumlar nasip etsin inşallah 🙏
Poyrazzz Banada gecen hafta çatın dar bebekte yukarda dedi zor olurmuş doğum bu hafta tekrar bakacak ama çarşamba günü 38 hafta olucam tam
Mervees Banada çatın dar sezaryan kesin dedi geçen hafta doktorUm çarşamba günü yeniden gidicem 35 hafta olduk
Semrag03 Cemrenur İşte bende ondan korkuyorum annem de diretme sezeryan diyorsa onu ol diyor bende başından beri normal istiyordum kafam allak bullak oldu 🤦♀️