KbraAkyol Kızlar çok ağırlaştım çok yoruluyorum bir kızım daha var onu 38+4 te dogurmustum o yüzden bu gece bu totemi yapayım dedim deneyim belki doğururum 🤲🏻 Dualarınıza talibim çünkü çok ama çok yoruluyorum artık kendimi taşıyamaz oldum😞
Sema-akk KbraAkyol aynıyız hafta olarak gerçekten çok zormuş son günler benim de sancım açılmam yok henüz daha ne kadar bekler doktorum bilmiyorum ama çok yorgun hissediyorum bende kendimi hayırlı zaman da gelsinler inşallah 🙏
mercimekkmom KbraAkyol senın totem bızede ugur getırsın hepsı bı anda doguversın saglıkla ınsallah cıdden zor oluyor artık🐣
KbraAkyol Rabia95 Sema-akk Med mercimekkmom Zerin1234 Zerin1234 Songulkls27 theAna Nursah07 feamtrmea rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi kızlar dogum için bişeyler yapıyomusunuz başlasın diye yapıyosanız söyleyin banada😂
Zerin1234 mercimekkmom kızzz Allah korusun hespi değil isteyen olsun diyin nolur 🙈🙈benim ev taşınacak daha kaynanamlardan ayrılacam anamlar konuşmuyor kaynanam gillerle annemin bana bakmasını istiyorum ki o bakmazsa bile kaynanam asla bakmaz onun için dua edin biran önce şu ev bitsin evimde doğurayım🙏🙏🤗🤗🤗🤗
theAna mercimekkmom inşallah 😅🤲🏻 bugün sancı çıktı 60larda ama hissetmiyorum ben hayırlısıyla doğsunlar
Zerin1234 KbraAkyol valla ben 37 +2oldum sancılarım var ben istemiyorum daha gelmesini evet aşırı ama aşırı rahatsızım uykusuzluk kramplar falan 39 istiyorum hayrılsı neyse o olsun tabi de ama inşallah zaman olarak hangisi daha hayrılı ise Rabbim onu nasip etsin size inşallah
feamtrmea KbraAkyol 38+4 bende bekleyişteyim ilk kızımı 41+4 de doğurmuştım bu defa erkek bakalım bu ne zaman gelcek 🤔🤷🏻♀️ bende çok yoruluyorum artık zor oluyo ağır geliyo vücuduma ☹️
feamtrmea KbraAkyol dün saatlerce yürüdüm akşam karın ağrımdan duramadım😫 bugün akşama kadar evde temizlik yemek yaptım bakalım belki bu gece gelir🤣🤣
Songulkls27 KbraAkyol valla Allah a emanet hiç birşey yapmıyorum 😆 canım isterse akşam yürüyüş yapıyorum onun dışında hep uyku 🥴
Sema-akk KbraAkyol yürüyüş squat bol bol hurma birde doktorum bana ahududu çayı iç dedi ama hiç bir yerde bulamadım 😊
mercimekkmom KbraAkyol acma germe hareketlerı squat yruyus hurma. Bırde bugun doktorum hergun ahududu yapragı cay ıc dedı onun yanında bı gun adacayı ve kekık dıger gun ıse 6 yada 7 tane defne tohumunu havanda ez balla karıstır 3 e böl ve sabah ogle aksam ye dedı bugunden itibaren baslıyorm bakalım bende 😊
KbraAkyol feamtrmea Songulkls27 Sema-akk busravolkan mercimekkmom A_C_04 Nktozkn Zerin1234 Sevi01 kızlar bu arada çatı muaynesi yaptıran nişanı gelen varmı ben yaptırmadım bu hafta yaptırmayı düşünüyorum
busravolkan 39+3, Bugün hastanede kontrolümüz vardı. Bir bayanla karşılaştım 41. haftasında ve hala doğuma dair bir şey yoktu. Onu da görünce bir korku çöktü daha fazla bekleyecek gücüm kalmadı 🤣
A_C_04 KbraAkyol 39 olduk bizde aynı gelmeye niyeti yok sanırım bnmde ağrılarım oluyor yürüyemiyorum artık gelsin istiyorum