Esraensar Kızlar nasıl gidiyor🙈 mide bulantılarımız bi anda artmadı mı ya sabah fena yapıyor özellikle. Bide bende mesela balık et kokusu alıyorum asla yiyemiyorum 🥺
gulapikk Esraensar balık et tavuk aslaaa ve asla yiyemiyorum,hatta yemek yiyemiyorum yediğim tek adam akıllı şey salatalık günde 5-6 salatalıkla karnımı doyuruyorum,yemek düşündükçe midem dönüyor maalesef 9 haftalığız dilerim geçer artıkk 😔
A-F-B Esraensar bende ilk aylarda balık et tiksinmiştim görünce bile kıymayı kusuyordum şimdi mide bulantım geçti ete balığa ama yiyemem yinede
Beyzahezer Benim yeni başladı 10+3 haftalık mide yanması bulantı mide şısmesi hepsi birlikte başladı 2 gündür
Melmur 5+6 yım bulantı ne zaman başlıyor şuan olması gerekiyormuydu yoksa rahatmı geçiriyorum 🤭 lütfen rahat olsun böyle gitsin 😍
Merve_Sa Melmur bende 5+4 daha az önce balık yedim hiç bi mide bulantısı yok sadece bel kasık ağrısı var 6-7 haftalarda başlıyormuş sanırım
Sermec27 Melmur 6 haftalık oldum bugun ve yogun bulantı ve kusma başladı oğlumda da 6 haftada başlamıştı 🥰
Melmur Sermec27 oooo kiminde çok erken kiminde geç sende erken başlıyor hep öyleyse 🤲zor Allah yardım eylesin canım
Sermec27 Melmur sanırım canım benim ilk gebelikte olmamıştı oğlumda oldu bunda da erken başladı ama Allah nasıp ederse ilk cocugum olacak dünyaya gelen 🥰🤲
Melmur Sermec27 ilk ikisi düşük oldu öyleyse bende de 1 düşük var canım, Allah’ım sağlıklı sihhatli kucağına almanı nasip etsin inşallah🤲
Melmur Merve_Sa günde 3 litre su tüketiyorum ve haliyle sürekli gidip geliyorum bazende okadar su içme me rağmen çok az cikiyorum bazen hamile olduğuma inanamıyorum 🤭