glsahbaydemir GamzeGokce normal doğum mu olacak sizin? Benim günüm 12 aralıkta doluyor fakat 1 aralıkta doğuma gireceğim sezeryan olacağı için.
1MelekAnnesi_ GamzeGokce evet🤗kolay bı sekılde atlatırız ınsallah 🤲peki nst ye girmeye basladınız mı 🌺
Seymanur33 1MelekAnnesi_ ilkinde normal doğum için uğraştılar 40 haftalık dolunca suni sancı ile doğumu başlatmaya çalıştılar ama 12 saat suni sancı çektikten sonra bebeğin oksijen saturasyonu düştüğü için acil sezeryana aldılar
1MelekAnnesi_ Seymanur33 yaaa kotu olmus bende bu yuzden cok korkuyorum o kadar acıyı cekıp sezeryan olmaktansa direk sezeryan olurum daha iyi diye dusunuyorum gercı ınsan bılemıo. Sizde ıkı acıyı biden cekmıssınız
MehtapAhmet Benimde sezeryan olacak büyük ihtimalle 14 mart sat 10 ile 15 arası alır sanıyorum 😊 Nede çabuk geçti zamannn 😅
Ozlem5555 MehtapAhmet benim de sat 15 Mart hadi hayırlısı olsun hakkımızda çok sevindim görünce 🥰🙏 sağ salim alalım kucagimza inşallah ❤️🐣
brcbr 1MelekAnnesi_ aralığın ilk haftası görünüyor ama net bişey yok belki kasım sonuda olabilir.sezeryan olmayı istiyorum😊şuan 34+4 teyiz😊
brcbr 1MelekAnnesi_ inşallahh😊aslında hem bi an önce doğsun istiyorum hemde beklesin içerde istiyorum duygularım çok karışık😂
HamzaMoms 1MelekAnnesi_ allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsn canım sayılı gün hemen geçiyor belli olunca 🙈
GamzeGokce glsahbaydemir daha günüm belli değil nromal yada sezeryan onuda konuşmadık bakalım yarın kontrole gidicem ne dicek