Eminekkkk cnsuuu benimde sürekli olarak sancım var bende korkuyprum buna cevap arıyorum 5 haftalıgız bugunde kese göründü iki hafta sonra kalp atısını dinlemeye gidecegim ama dış gebwlik olsa bellı olurmuydu 5 inci haftada
Eminekkkk Seydaaslantas sürekli bir sancım var 5 haftalık bugun kese göründü düs gebelikten korkuorum bu kadar sancı normalmi bide dıs gebelik olsa 5 haftada belli olurmuydu
badeilemerve 6 haftalık oldum ben de perşembe kalp atışı için çağırdı doktor inş duyarız hadi bakalım
Zulalch cnsuuu merhabalar, benimde sizin gibiydi. Doktorumla görüştüm 3.ayın sonuna kadar devam edebilir normal dedi.
Meltemilhan 05112020se meraba canım betama baktı yine 1200 çıktı ama muayne etmedi gözükmez dedi üzüldüm çok ilgilenmedi benimle 1200 az mı bir hafta da 70 mişten yükselmiş
05112020se Meltemilhan benim 9 kasımda 171 di 2 günde 2 katına çıkmasi lazim dedi ve kendi hesapladı 17 kasımda 2800 olmasi gerekiyordu gidemedim işte karantinadan dolayi. Sende geç dollenme olmuş olablr canım
Meltemilhan Meraba herkese tam bir hafta önce beta değerim 70 ti bugün gittim 1200 çıktı muayne etmedi görünmez dedi bir haftada çok yükselmemiş mi normal mi sizce ikiz olamaz dimi yorumlarınızı bekliyorum sanırım yarın başka doktora gidicem
Eminecengilukuslu Meltemilhan merhaba biraz gec oldu kusura bakmayın en az 1500 olması gerekiyor kesenin görünmesi için sağlıkla inşallah 🙏🤲
merve8026 Nuran-42 bende cuma yada pazartesi gidecem kalp atışı için inşallah duyarım ya 🙏keseyi bende 3 yada 4 haftalık Ken gördüm
Fatmatt Bende 5 haftav3 günlük oldum iki gün önce kanamam oldu şimdi durdu çok şükür hastanede yattım progestan enox coraspin folik asit verdiler. Sizlerde de kanama oldu mu acaba
Hamileyeni Merhaba herkese bende bugün 5+3 günlük oldum dün gittim hamile olduğumu bilmeden kontrol amaçlı ama keseyi gördü ve 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez inşallah 🤲🏼😌
merve8026 Hamileyeni ben bugün gittim çok şükür Rabbime kalp atışını duydum inşallah sende duyarsın canım çok güzel bir duygu 😇
Hamileyeni merve8026 yaa gözünüzaydın inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız amin inşallah heyecanlı bi bekleyiş işte bekliyoruz ☺️