Miennade Syydmoomm benim de sat a göre 7+4 ama doktorum 6+4 olduğunu söyledi. Bugün gittik kalp atışı için ama duyamadık çok moralim bozuldu bu duruma 😔
eminezytn Seydaaslantas merhaba benim ilk hamileliğim🙏🏻🐣 şu + olaylarını anlamıyorum öğrenmek istiyorum örneğin 5+4 6+8 ne anlama geliyor? Açıklarsanız sevinirim 😌👼🏻
05112020se eminezytn 6+8 yok canım haftalık döngünü anlatıyor 5+4 ( 5 hafta 4 günluk demek ) hafta 5+6 da biter ertesi gün 6+0 ( 6 hafta 0 günlük ) olursun
Betulztrk 05112020se merhaba ben bırsey sormak ıstıyorumda :) 16ekımde gıttım hastaneye doktorum 4 haftalık hamıle oldugumu soyledı bthcg degerım 1537di. En son adetimin başlangıcı 13ekımde oldu. Uygulamayla doktorun dedıgı haftalad farklı gorunuyo acaba hangısı dogru :))
Eliftozak Seydaaslantas bende aynı bugün gittim ve kesesini gördüm misafir olarak gittiğim hastanede doktor çok ilgisizdi. 20 gün sonra hastaneye git kalp atışını duyarsın deyip başından attı o kadar aklımda sorular varken sevinmişken davranışından dolayı canım çok sıkıldı
DLNSYGN cnsuuu bende seninle aynı durumdayım bende de sürekli ağrı oluyor bende sürekli gidiyorum bakıyorum kanama oldu mu diye ama sordum ilk aylarda normalmiş bebek rahime yerleşiyormuş ayakta çok duramaman gerekiyormuş ve ağır birşeyler yapmaman lazım
Nuran-42 merve8026 benimde sat 7 Ekim keseyi 4+1 de gördük bugün de kalp atışlarını dinledim 5+5 teyiz
merve8026 Nuran-42 bende cuma yada pazartesi gidecem kalp atışı için inşallah duyarım ya 🙏keseyi bende 3 yada 4 haftalık Ken gördüm
Meltemilhan 05112020se meraba canım betama baktı yine 1200 çıktı ama muayne etmedi gözükmez dedi üzüldüm çok ilgilenmedi benimle 1200 az mı bir hafta da 70 mişten yükselmiş
Kimyon Nuran-42 ay inş. Bizde kalp atışını sağ salim duyarız ☺️ kimi kimi 6 hafta 7 hafta da duyuyormuş. Ben hiç anlamıyorum bu işi erken mi 5+3 neye göre belirleniyor
Babygeliyo misraerol bende 6+0 herseyini bir görmek için gitmedim henüz 25 kasimda 7+1 oluyoruz inşallah duyariz
Nuran-42 Kimyon benim bebeğim 6+4 le uyumlu sanırım hızlı gelişti o yüzden gördük keseyi Bnce acele etmeyin korkmayın da 9 . Haftaya kadar görünmeyenler var bide ben hemşireyim genellikle vajinal ultrason yapıldı karından bakılınca net olmuyor.
Kimyon Nuran-42 doktor bana kese bu VS. Gibi bişey demedi beta sağlıklı artmış 20 kasımda çağırdı sağlıklıysa kalbi duymamız gerekiyor dedi. Galiba döllenmeyle alakalı
Gunel19 Seydaaslantas bende adet tarihimle hesablasak 6 haftalik,amma ulturasonda gozukmedi amma geliyo dedi ve testlerim hepsi pozitiv ,1 hafta sonra gel dedi o zaman gozukur.Ve doktorun bakisiyla 3 haftalik oyle soyledi.sizce normalmi
Seydaaslantas Gunel19 benim de son adet tarihine bakınca 8 haftalık olması gerekiyormuş ama ultrasonda 6 haftalık çıktı
Kimyon Seydaaslantas döllenmeyle alakalı tamamen bence hamileliğiniZi ne zaman öğrendiniz mesela adetten önce mi sonra mı