Havacianne Gizem59 benim açlık 99 çıktı sınır 92 imiş. 2 hafta uygula gel dedi bana da bakalım inşallah sonuna kadar devam ettirmez
Sevmek3 Al bendende o kadar. 50 mg şekerli su 1 saat sonra kan verdim 138 çıktı sınırdasın dikkat etmezsen risklisin dedi ki bende çikolata hastasıyım. Resmen aş eriyorum ama yemiyorum. Perşembe günü 2 hafta olacak kontrolüm var bakalım ne çıkacak
melegegebe imren91 canim merhaba ay post actim kimse yazmayinca gecmis postlara baktim . Azonce kahvalti yaptim 1 saat sonraki sekerimi olctum ilk defa olcmuyorum degerler normal mi bilmiyorum 129 mg cikti . Sizce normal mi ??? Benim 50 grlik yuklememde sekerim 1. Saat 141.8 cikmisti
imren91 melegegebe Evet canım yemekten 1 saat sonra 140 altı çıkması normal. Yemekten yarım saat önce aç karnı da 95 altı normal.
imren91 melegegebe Senin zaten sınırda çıkmış değerin. Çok yüksek değil. Biraz takiple kontrol altına alınır.
imren91 melegegebe Yani onları yemiyorum. Bu hafta bir kez tatlı yedim 1 saat sonra ölçtüm çok yükselmedi. Düzene girdiği için sanırım. Çikolata yiyeceksen de bi kare bitter ye.
melegegebe imren91 soyle bir tane eti karam yesem 😬 denemek lazim gerci 😬 peki yedigim bir seyden dolayi sekerim yuksek cikti ne yapmam lazim o an düşmesi için
imren91 melegegebe Yani 70 alt sınır kabul ediliyor. Sonrası düşüpe giriyor ve düşük kan şekeri de tehlikeli bir durum
imren91 melegegebe Çikolatanın yanında süt tüket aşırı yükseltmiyor ama biraz sürdür şekeri kesmeyi. Sonrasında kaçamak yap😊
melegegebe imren91 tamam canim 3 haftadir dikkat ediyorum ama havucun cikardigini bilmiyordum havuc da yedim cok :( sonra bir kac kere şekersiz türk kahvesi yaninda 1 parca 10 grlik bitter yedim ama surekli degil 3 kere falan
imren91 melegegebe Havuç piştiği zaman tehlikeli. Ama çiğ tüketildiğinde çok zarar vermiyor. Salatanın içine rendeliyorum biraz ben
imren91 melegegebe Yok ne olacak☺️Bulgur yiyorum sadece canım. Bide kepekli makarna ve tam buğday unlu şeyler
melegegebe imren91 tamam cabim cok sagol yedim bakalm olcecegim kac cikacak merak ediyorum jmarim cok cimmaz bulguru da kesmem 😬