Aslanannesiayse Merhabalar bugün yeni birşey duydum gebeliğin ilk zamanlarında sürekli halsizlik ve uyku şikayetleri bebeğin kız olacağının göstergesiymiş! Benim ilki erkekti ve çok enerjiktim ama bunda aşırı halsizim inşallah da kızım olur ;)
A-F-B Aslanannesiayse ilk gebeliğim ilk aylarda çok halsiz ve yorgun oluyodum suan 20 haftalığım yine halsiz ve yorgunum ama o kadar değil
zynb_ozkn Aslanannesiayse bende öyle biliyorum bende çok halsizdim sürekli uyuyordum iş falan yapamıyordum kızım olacak🥰
Aslanannesiayse Elbet-birgun-kavusacagiz kardeşimin kızı var o da öyle ilk zaman fena uyku hali yaşamış
Elifaysu Bende duydum aynısı bendede vardı 😂halende devam edior benimde kız 30haftaligiz ilk başlar ekşi şeyler yerdim herkes kız olucak derdi rabbim naisl etti
Rabiacengiz Aslanannesiayse ben 31. Haftamdayım hala halsizim hala uykusuzum hala kusuyorum ve hala işlerimi yapamıyorum ve cinsiyeti kız 9 kilo verdim yeni yeni bir kilo aldım herkes dalga geçiyor çocuk nerde diye 🤦🤦🤦
Susaminannesiii Aslanannesiayse gebeligimin basında beri cok enerjigim sürekli temizliiini taptım hic midem bulanmadı. Güzelleştin kesin erkek dediler ekşi severim hep tatlı aşerdim ama kızım olcak😁
Aslanannesiayse Susaminannesiii belki de gizliyordur pipisini senin oğlan 😬 sana tavsiyem ultrasona girmeden evvel çikolata ye o zaman gösterir inşallah ;)
Susaminannesiii Aslanannesiayse detaylıya bile girdim yuzde yuz kız. Diger durumlar hurafeden öte bir durum degil. 12.haftadan beri farklı aylarda sırf merakımdan baska doktorlara da gittim kesine kesin kız cocuk 26 cm olmus pipisi olsa coktan görülürdü😊kendinizi böyle seyelre kaptırmayın ucunda Yarı yarıya ihtimalle üzülmekte var
DenizGzm Aslanannesiayse bende hiç bişey olmadı hiç belirti kusma öğürme tiksinme halsizlik vs vs ama kızım olucak Allah’ın izniyle. Böyle hurafelere inanmayın lütfen. Veren de Allah alan da Allah. Sağlıkla gelsin yavrucak 🤲