Kptny Iraz hamileligimin 43.ayindan sonra doktorumum tavsiyesiyle vita minarel olan regenesis kullandim.sanirim oncesinden onunda etkisi oldugunu düşünüyorm yemene icmene cok dikkat et üşütme bal pekmez mutlaka tuker
lina_uzn Covid olursak özel hastanemizdeeki kadın doğumcumuz bize bakmaya devam ediyor dimi coronasın diye bakmama olayı oluyor mu ?
Gozdeeerkkaan lina_uzn benim doktorum riske alıp bakacak tı ama covid den agırlaşabilirim diye korktuğu için pandemi hastanesinr yönlendirdi. Burada da yatışım oldu malesef.
lina_uzn TNtalknazk canım adet takvimi indirip yumurtlama zamanlarında yap ben öyle yaptım hep o günler 2 ayda kaldım ilaç kullanmadım. Sen buna dikkat ediyor musun?
TNtalknazk lina_uzn yağdık canım ama bende birçok hastalıklar oldu rahim ağzında oyüzden Yaptırdım en son bana bu ilaçları verdi
lina_uzn Gozdeeerkkaan geçmiş olsun canım direk yatış mı verdiler birde😓 nasıl peki o dediğin hastane muameleler falan iyidir inşallah
Ssmmra Gozdeeerkkaan hangi il hangi hastane sanırsam kovidim ateş dusmuyir iki gundr kuru öksürük kan degerimde supheleniyorlar yarın suruntu vericem
lina_uzn TNtalknazk anladım canım o ilaçları hiç bilmiyorum Allah gönlüne göre versin hayırlı bir hamilelik🤗
Busracapi sdtdmrkn 7 ayetel kürsi 3 Fatiha üç ihlas üç nas üç felak oku bezi ıslat sirke dök başına ayaklarına sür . Ayrıca bir damla kuşağının içine şifa niyetine damlat
Zeyzey07 Merhaba kızlar benim de bugün 2. Günüm bende dün pozitif olduğumu öğrendim. Yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı ve ara ara bas ağrısı sorunu yaşıyordum başka hiç bir problemim yoktu 37+3 um bu arada. Normalde gebelik boyunca hic mide bulantısı sorunu yaşamamıştım doğuma yakın mideye baskıdan olabiliyor diye aldırış etmedim. 3gun önce uyandığımda gene mide bulantısı yaşadım ama kusmuyordum sonra birden üşüme ve halsizlik oldu. Ve katlanılmaz bir bel ağrısı başladı. Duşa girdim uyudum ne yaptıysam geçmedi. Akşama dogru Eklemlerimde dayanılmaz bir acı yaşamaya başladım grip gibi değildi anlayabiliyorsunuz farkı parmaklarınızı dahi kullanamıyorsunuz ağrı ve zonklama oluyor ateşim 37.7 oldu ve hastaneye başvurdum. Sürüntü testi alındı. Sonrasında bebek izlendi bende taşikardi olduğundan ateş yükseldikçe bebeğinin kalp atislarinda duzensizlesti. Hicbir ilaç uygulamadılar. Sadece metpamit serum uygulandı ama ağrım gram.gecmedi artık yalvarıyordum ağrı kesici diye. Kusura bakmayın çok uzun oldu hakkinizi helal edin ama belki bu belirtiler sayesinde sizde kendinizi değerlendirmiş olursunuz. Simdi ilac tedavisine basladik. Normalde dun bebegi almaya karar vermislerdi durumu gayet iyi doğarsa karantinaya girmesin kendi gelirse gelsin bu dönemde dediler . Sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlarım arkadaşlar… neredeyse tüm süreç hakkında bilgin oluştu 2 gündür hastanedeydim çünkü. Rabbim hepimize şifa versin.
Iraz Zeyzey07 canım ishalim var suan bugun 4. Gunum çok fazla meyve pekmez bal tukettiğim için olabilirmi
Eczmery123 Arkadaşlar benim de burun akıntısı halsizlik ve öksürük var. Öksürük çok zorluyor. Covidde burun akıntısı olmaz değil mi? Ben Mart ayında Covid olmuştum, o zaman burun akıntısı yoktu
Zeyzey07 Eczmery123 bende var canım yazmayı unutmuşum ara ara su gibi burun akintim oluyordu şimdi baya yoğun tabi
Gamzeecanlii TugbnrT test yaptirdiniz mi acaba. Bendene butun bu belirtiler var . Halsizlik ağrılar bas agrisi gibi. Ilac kullandiniz mi acaba
TugbnrT Gamzeecanlii test yaptırdım pozitif 6. Günüm bugün ilaç ilk gün kullanabilirsiniz dediler kullandım 16 haftalık olduğum için sonra kullanmayın kullanmasanız daha iyi dediler kimsenin bir fikri yok hastalıkla ilgili bende ilaçları bıraktım böyle bir süreç işte atlatmaya çalışıyorz
Zeyzey07 Gamzeecanlii kan sulandırıcı iğne ,parol ,dekort, D-3 Ferol, Tamcef . Fakat sadeve bir kez kullanma şansım oldu bugün tekrar kontrole gittim.yarin bebeğimi almaya karar.verdiler.