TugbnrT Bu tat ve kokunun geri gelmesi için bi formül felan var mı yahu biz hamileyiz bu bize yapılır mı
Kptny Nesliyazmazz uzun sürmedi surekli tuzlu su yaptim ondanmi bilmiyorm ama 4gune falan cok şükür geri geldi suan gayet iyiyim 🤲
Moms12 Mernana canım süreçle ilgili bilgi werdiler mi karantına kac gün negatife döndügümüzü nasıl anlayabilcez
Nesliyazmazz Moms12 hayat eve sığar uygulamasını indirin orda karantinanizin bitiş tarihi yazıyor. Ama siz pozitifseniz test sonucunun açıklandığı tarihten itibaren 10 gün, temasliysaniz 14 gün
Moms12 Nesliyazmazz indirdim ama riskli degilsiniz diyo hes kodu sorgulattıgımda baska bsey yok yanlsmı bakıyorum acaba
Feya_aren Merveecik bende qrip her zaman uzun sürüyor bu da qriple başladı ayrı-ayrı haftalarda deyişik belirtiler oldu ben de virus olub atlatdığımı düşündüm 😶
Nesliyazmazz Moms12 önceden indirdiysen bazen göstermiyor. Silip tekrar yükle. Ya da senin HES koduna işlenmedi belki de
Nesliyazmazz Iraz evet bende öksürük sorunu yaşıyorum beni de bilgilendirir misin ulasabilirsen. Ben buhar çekiyorum o iyi geliyor öksürüğüm kesiliyor.
Safiisafii Iraz ben nefes alamayacak durumdayım serum taktılar şuan bide antibiyotik verdiler rahatlamayı bekliyorum
TNtalknazk Kızlar 10aydır hamile kalamıyorum doktor bana klomen ve folieve kislayo ilaçları verdi yemi başladim kullananlar kaçıncı ayında hamile kaldınız???
lina_uzn TNtalknazk canım adet takvimi indirip yumurtlama zamanlarında yap ben öyle yaptım hep o günler 2 ayda kaldım ilaç kullanmadım. Sen buna dikkat ediyor musun?
E_b Sum_00 bende 19 haftalık.hamileyim hiç bir ilaç kullanmadan atlattım canım bol.sivi ve c vitamini içeren yiyecekler ye tat ve koku duygum daha gelmedi ama bunada şükür inşallah sende çok kolay atlatırsın
Kptny Iraz hamileligimin 43.ayindan sonra doktorumum tavsiyesiyle vita minarel olan regenesis kullandim.sanirim oncesinden onunda etkisi oldugunu düşünüyorm yemene icmene cok dikkat et üşütme bal pekmez mutlaka tuker