Leylaozel 1yildirim bendede 36 haftalik ama ıhsal enerjik olma vs oldu suan da aşırı uyku durumu başladı ağırlaştım 🤔
IincciI Leylaozel Aşırı uyku bende de var 9 oldumu saat ağırlaşıyorum şuanda öyleyim valla neden acaba 😌
1yildirim Leylaozel Bugün bana da bi uykulu hal, yatma isteği geldi. Birkaç gün önce kuş gibiydim duramıyordum. 😅
hulya1406 IincciI aynıyız sizinle ☺️ Bakalım hangisi önce gelecek ☺️ Kız mı sizinde ? Kullanıcı adınız sadece inci değil miydi ?
IincciI hulya1406 Evet canım benimkide kız 🥰 kullanıcı adımda inciskooydu değiştirdim 🙈 Sağlıcakla gelir prensesler inşallah 🙏🏼
hulya1406 IincciI amin inşallah 🙏 yaklaştı iyice ağırlaştım yatakta dönemiyorum eşim yardım ediyor baskı yaptığı için ağrı gece çok oluyor.Sizde de aynı mı durumlar ? İl olarak nerdesiniz?
Kybele23 IincciI son 9 kaldı ama hiç gelmeye niyeti yok gibi kızımın. Hiç de öyle çabuk gelesi yok kız olduğundan haberi mi yok acaba 🤔 🤣🤣
IincciI Kybele23 Valla bende diyorum kim demişse kız erken gelir diye öyle birşey yok 😅 En azından bizimkilerde 🙈
IincciI Leylaozel Allah sizinkinide sağ sağlim kavuştursun canım 🙏🏼 Evet ya gelsinler bende heyecanla bekliyorum 😍😍
Lalammm Tulayknm varmi agriniz falan benim yarin kontrol var 2 hafta once cati muayenesi yapcani soylemisdi bakalim neler olcak bugun ara ara agrim oldu cok topladi kndini bakalim hayirlisi
IincciI Ayberto Benimde yarın kontrolüm var doğum şekli henüz belli değil ama Sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼