Tugcngz IincciI maşallah RABBİM sagsalim kucagına almayı nasip etsin bizimde 17 gün vaktinde gelirse kısmetse 🤲
IincciI Tugcngz Sizede maşallah inşallah vaktinde sağ sağlim gelirler canım 🙏🏼 Sanada kolay doğumlar diliyorum 🍀
Zerin1234 IincciI 36 haftada iken gittim ama birşey yoktu sancılarım çuğalmaya başladı iki gündür pedimde ıslaklık var eşimi bir türlü inandıramıyorum inansa gitmemiz gerektiğini anlayacak ama adam 39 haftayı kafaya koymuş yok kadınlar 39 40 haftalarda doğuruyor diye inanmıyor blr türlü
IincciI Zerin1234 Aaa belki suyun sızıntı şeklinde geliyor eşinde evde doğurunca inanıcak herhalde 😅😅 Doktoruna yazdın mı canım ?
Enigma Son 3 gün ama belirtilerim kayboldu, 36-37. Haftalarda daha cok belirti vardı. İnsallah saglıkla zamanında gelir hepimizin yavrusu🙏🙏❤️❤️
ecembugra53 IincciI Evt canım ❤️😊 normal Doğum dedi bakalım inş yarın doğururum sa paylaşırım buraya canım ya
160813z Nktozkn benm ilk doğumum tam da bugün oldu 38+2 yani kızım. Ama bu erkek buda gelmiyor 😂 bende belirtiler var ama gelemedi benm dde çarşamba kontrol
yaseminyasemin IincciI bizimde son 20 kısmetse benimkide erkek bakalım hangisi aceleci davranacak kızmı erkekmi 😃💙
IincciI Ayberto Benimde yarın kontrolüm var doğum şekli henüz belli değil ama Sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
Prensesimm77 IincciI evet erkekler geç gelir derler bide bencede kizlar gec geliyo benim amcamin gelininin oğlu oldu 10 gün önce bende sonra doğurcakti aslinda ama onunki erken geldi biz hala bekliyoruz hanimefendiyi
Leylaozel IincciI 28 🙏🙏 son Allah sağ saglim kavuştursun benimkide kız insallah daha erken kavuşuruz cok sabırsızız artık gelsinn🙏😊😘
IincciI Leylaozel Allah sizinkinide sağ sağlim kavuştursun canım 🙏🏼 Evet ya gelsinler bende heyecanla bekliyorum 😍😍