Polencim IincciI amin canım hepimize ♥️Hurmaya geçen hafta başladım .6.aydan itibsren pilates ,yürüyüş ,squat yapıyorum canım zaten şuan 5cm açıklıkla bekliyorum .sancım gelmiyor 😂😂
Polencim IincciI inş canım 🦄seninde az kalmış ben 35.haftadan sonra bile hemen acele ettirdim eksikler için her an olabilir diye ama ters köşe olduk 😊 burdaki tüm anne adaylarının ortak duası işte sağlıklı sıhhatli kavuşma anımız olsunda bebişler ne zaman hangi doğum şeklini seçerlerse öyle geliyolar🐣
IincciI Prensesimm77 Kızlar geç geliyor valla kim erken demişse yalan demiş 😅😅 yada bizimkiler nazlı çıktı 🙄
Prensesimm77 IincciI evet erkekler geç gelir derler bide bencede kizlar gec geliyo benim amcamin gelininin oğlu oldu 10 gün önce bende sonra doğurcakti aslinda ama onunki erken geldi biz hala bekliyoruz hanimefendiyi
MiniKaya IincciI geçer canım geçmezmi ne kaldıki şurda 😀ilk başlarda diyodumki off ne kadar çok var ne zaman kalp atışını duyucam ay ne zaman karnım çıkıcak ne zaman hissedicem hep uzak geliyodu bana 😀 burada 30. Haftalarda olanları görünce oo daha çok var diyodum şimdi bakıyorm doğuracağım ay gelmiş 😀
IincciI Bsraskmn Sağlıcakla gelsin canım 🍀 Benimde hafif düştü karnım kasılmalarımda var biran önce gelsin istiyorum hayırlısıyla 🙏🏼