Merve1656 IincciI biizimde son 20🙈 prensesimizi bekliyoruz.. doğurmak için can atıyorum artık o kadar heycanliyim ki ilk bebeğim birde😍🌺
IincciI Merve1656 Aynıyız bizimkide kız 😍 Valla al benden de o kadar çok heyecanlıyım 😅 Sağlıcakla gelsin 🌸
Zerin1234 IincciI 36 haftada iken gittim ama birşey yoktu sancılarım çuğalmaya başladı iki gündür pedimde ıslaklık var eşimi bir türlü inandıramıyorum inansa gitmemiz gerektiğini anlayacak ama adam 39 haftayı kafaya koymuş yok kadınlar 39 40 haftalarda doğuruyor diye inanmıyor blr türlü
IincciI babysevgi Ayy benim ki gelsin artık gün saymak istemiyorum 😅😅 Kimin ki erken gelirse post açarız 🥰
IincciI ecembugra53 Normal mi istiyorsunuz ? Sağlıcakla gelsin valla bende çok istiyorum keşke gelse 🤣🙏🏼
ecembugra53 IincciI Evt canım ❤️😊 normal Doğum dedi bakalım inş yarın doğururum sa paylaşırım buraya canım ya
IincciI Polencim Rabbim 1 nefeste doğurmayı nasip etsin canım squat hurma denedin mi ? Çok işe yarıyormuş bende hurma yemeye başladım 33 haftalıkken 1,5 açıklığım vardı 🙄 hayırlısı bakalım 🥰
Polencim IincciI amin canım hepimize ♥️Hurmaya geçen hafta başladım .6.aydan itibsren pilates ,yürüyüş ,squat yapıyorum canım zaten şuan 5cm açıklıkla bekliyorum .sancım gelmiyor 😂😂
IincciI bebegim_28 Son zamanlar geçmiyor gibi bende saymaktan yoruldum valla biran önce gelsin istiyorum 🥰 Sağlıcakla inşallah 🍀
MiniKaya IincciI geçer canım geçmezmi ne kaldıki şurda 😀ilk başlarda diyodumki off ne kadar çok var ne zaman kalp atışını duyucam ay ne zaman karnım çıkıcak ne zaman hissedicem hep uzak geliyodu bana 😀 burada 30. Haftalarda olanları görünce oo daha çok var diyodum şimdi bakıyorm doğuracağım ay gelmiş 😀