snm_ Bugün kontrole gittim geldim hala ve hala tık yok 😂😂 doktor haftaya kontrol verdi bakalım bu hafta içinde gelmezse sanırım haftaya sezaryen 🥺
IincciI snm_ Bende şimdi geldim kontrolden geldim kanala inmiş ama bizdede tık yok 60-80 arası sancılarımda nst de beklicez dedi doktorum 🙄
Dumannn IincciI benım de 37+0 suan. nstde duzensız sancılar vardı geçen hafta. Ama hemen dogsun istemiyorum😅kendimi hazır hıssetmıyorum. Sizlerde de böyle mi ilk gebeliğim😬
snm_ IincciI bende de nst de bir ara 60 da sancı çıktı belime vurdu o an anladım. Bakalım artık haftaya kadar gelmezse haftaya 40 olucam 😳 pilates topunun üstünde zıpla zıpa bir hal oldum🤣
IincciI Dumannn Korkma canım ya zamanı dolunca hepsi gelicek zaten 😅 Sağlıcakla gelsinler inşallah kavuşalım 🥰🥰
IincciI snm_ Bende squat hurmayı deniyorum canım pilates topuna başlıcam bu hafta 😅 İnşallah etkisini görürüm 😌😌
snm_ IincciI ay inşallahh 😂😂 bende günde 3 tane hurma yiyorum, ayakta dolanıyorum, pilates topunda sekiz çiziyorum ama yok yok yook 🤣 hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz