Nfs IincciI 24 tabiiii doktorumuzun tarihine göre.kendi keyifleri ve Allah arasında artık 😊😇 Rabb’im herkese hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah melekleri😇
IincciI Zerin1234 Haklısınız sağ sağlim gelir inşallah bebeğiniz 🥰 ıslaklık artarsa bence kontrole git canım
Zerin1234 IincciI Amin Allah razı olsun bir sorum olacak sakıncası yoksa ya 37+3 oldum sizce bacak ağdasını ne zaman yapsam
mervecix IincciI gerçekten düşüncelerime tercüman oldun ☺️ Dilerim hayırlı evlatlarımız olsun iyi insanlarla karşılastırsın doğucak yawrularımızı dilerimki bu 2021 yılıda artık güzel gelir bize
IincciI Zeynoodenizim Aynıyız inşallah ya bende biran önce gelmesini istiyorum artık sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 😍🙏🏼
dorukhan_nehirada_moms Nktozkn bizimde son 12 16 kasimda kavuscaz kizcemize aallahin izniyle rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
IincciI Zerin1234 Ben bugün çatı muayenesi olurum diye yaptım ama erken mi yaptım bilemedim. Geç çıkıyorsa tüyleriniz bu hafta yapabilirsiniz nolur nolmaz hazırlıklı olalım 😅🙋🏼♀️