birtosbikannesi Fatos_kayaaaa rabbim ona nefes verdiyse o yasar allahim ins yasatir size bagişlar büyütmeyi nasip eder insaallah
merve0128 Fatos_kayaaaa Rabbim şifasını verir inşallah canım sakın umutsuzluğa düşme yicek ekmeği varsa yaşayacaktır Rabbim mucizelerini gösterir inşallah 🤲🤲 bak benim eşimin arkadaşının eşi 5 aylık doğum yaptı şuan bebeği kocaman oldu sağlığına kavuştu inşallah bebeğinde sağlığına kavuşur canım benim 🤲🤲🤲
halitefe Fatos_kayaaaa Rabbim şifa versin canım hep umutlu ol inşallah bebeğin kucağında sağ salim çıkarsınız hastaneden🤲🤲
Zynpasln Fatos_kayaaaa çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah, nasıl bir sancı oldu farkedip gittiniz peki?
ruzgargibi Allahim sifa versin bebeginize yasayacak güç rizik versin bu dunyada sizlere bagislasin. Siz inanin ki o da guc bulsun dualarim sizinle🙏🌷
Lalesen Fatos_kayaaaa Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin inşaallah siz içinizi ferah tutun anne güçlü olsunki bebisde güçlü olsun 🤲
Dilaraninnarini Allahım sanada bebeğinede şifa versin benimde erken doğum riskim var hastanede yatarken bi bayanda 25. Haftasında doğum yaptı bebeği hala küvezde büyüyor umut var hepimiz için içini ferah tut dualarım sizinle 🙏🏻
Mom86 Fatos_kayaaaa Kuzum korkma dua et o haftada yaşayan cokk bebek var 🥰kızım 25 haftalık doğdu 700 Gr şuan 27 aylık ve ozaman 24 haftada olan cokk bebek vardı hepside sağ slaim taburcu oldu 🥰
-hyt Fatos_kayaaaa rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah canım benim morelinizi yüksek turmaya calısın kolay değil tabiki ama morel cok önemli 🙏🙏
Elfesra Fatos_kayaaaa merhaba çok geçmiş olsun bebeğiniz nasıl iyidir inşallah Rabbim Şafi adıyla şifalar versin kucağınıza alıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah 🙏