aybarsdefne Gayeninannesiyesim benim ilk kız olunca ikinciyi erkek istiyoruz 😂yoksa erkeği buluncaya kadar devam gibi geliyor
Anne18 aybarsdefne 9. Haftada bana tahmin etti erkek diye 12 haftalıkken yine erkek dedi 16 haftalıkken gittik net leşti erkek oldu 😊💕
Zehraaa98 Anne18 ayyy bende 7. Haftadayım 9 da tahmın edıyor dedın kalbım sıkıştı valla🤣🤣neye gore tahmın edıyor ayy heyecanlı
1incir 12.haftamda erkek dediler 16.haftamda kızım olacağı kesinleşti. Şimdi 2.yi bekliyorum doktora dicem kesin değilse söylemesin. 😁
aybarsdefne Anne18 bende çok istiyorum oğlum olsun öyle de hissediyorum ama kısmet rabbim ayıpsız Alman sız versin 🤲
Ffc2224 aybarsdefne 13,14 haftada bir türlü göstermiyordu kendini muhtemelen kız dedi doktor allahtan bişey almadım 18,22 haftada erkek dedi 😅🙈
aybarsdefne Ffc2224 ahaha 😂ben de eşya almıycam kız olursa ablasından geçinecek erkek olursada bazı kuyafetleri erkek de giyer onları gitdircem zıbın felan önemli değil zaten bi beşik le 3 5 tulum alcam tamam 😂😂
Ffc2224 aybarsdefne bizim ilk cocuk diye 😅öyle bir durum olmadı ben 20. Haftada bile aldıklarımın faturalarını fişlerini kaldırdım yine değişirde ürünleri degişirim diye 😂
Ffc2224 aybarsdefne aynen ama ben yinede riske atmayayım dedim suan 26 hafta bitmek üzere her gittiğimde halen soruyorum cinsiyetini
kubra_c aybarsdefne zaten erkek olunca erkenden belli ediyor kendini 😬 ama sonradan süprizde olabilir tabi 🐣
kubra_c aybarsdefne ben başından beri düşük riski yaşıyorum sağlıklı olsunlar da erkek kız ne olursa olsunlar bence 😌🌸