Neslihan1903 Minik kızım belli oldu doktorumuz %99 kız dedi 💕 15+3 🤰🏼 Rabbim nasip ederse ismi Gökçe Nisa olacak 😍🥰❤️
Tevhide18 Neslihan1903 bende 15+2 yim gidince kesin ogrenirim.herhalde ne zaman gitmeye karar vermedim daha 3lu taramami.yaptirdiniz…benide 2 kasim ile 10 kasim arasi cagirdi 😁
Neslihan1903 Asenadgdvrn80 Allah razı olsun bütün şeyler Çin takvimi Rus takvimi hep erkek dedi onlar bende tutmadı 🤗
Neslihan1903 Ozlem8989 hayırlısı olsun annesi sağlıklı sıhhatli olsun inşallah yakında öğrenirsiniz 🤗💕
Neslihan1903 Msltms teşekkür ederim 😊maşallah minik minik kızlar sizin isimde çok güzel rabbim uzun ömürler versin hepsine inşallah 🤲🏻💕
Neslihan1903 Tevhide18 benden 3 lü 4 lü istemedi sadece ikiliyi yaptırdım birde kısmetse detaylıya gireceğim 20. Hafta gibi ben ikilide öğrendim %80 kız dedi değişmedi şükür doğru tahmin 🤗 iyi bir perinatolog bulursa 12. Haftada belli oluyor aslında 🤗
Tevhide18 Neslihan1903 valla ikili taramada bana doktor cinsiyet hakkinda bisey demedi benimde hic sor.ak aklima gelmedi 😂aman saglikli olsunlarda gerisi onemli degil 😊
TugbaZmn Neslihan1903 12 haftamda 3 gün önce hem kontrol gem 2 tarama testimiz vardı kız gibi duruyor dedi herhalde değişmez diye düşünüyorum 🤔🤣🤰🏻
Neslihan1903 Tevhide18 tabi ki en önemlisi sağlıklı olması ben çok meraklıydım sordum iyi bir perinatologdu doğru tahminde bulunmuş 🤗
Neslihan1903 Gigy ben 2 lü taramada öğrendim aslında perinatolog %80 kız dedi bizim kız çok hareketli fıldır fıldır dönüyor içimde her şekle giriyor minnoş ondan rahat gördü sanırım 😂