A-F-B kız bebek isimleri önerir misiniz ? ama elisa esila lina mila vs gibi isimler istemiyorum çok kullanılmayan anlamı güzel isimler olabilir🥰
Ftmsrkn A-F-B kızım kosaydı eğer Özüm,Bade,Asel,Belçin,Nevra bunlardan birisini koyacaktım fikir olsun sana da ☺️
Kahramankentli Benim de kızım olacak inşallah ben Asya ismini çok seviyorum ama Zeynep ismi de bize sıcak geliyor bakalım 🤔
Lavinya8955 Kahramankentli ben de iki ismi çok beğeniyorum. Kızım olursa Asya Zeynep diye düşünmüştüm😊
Didi6 Cayirburcu Bilge ve Bensu çok güzel gerçekten Belinay ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Ummuhanbilge Cayirburcu bende bekarken hep Bilge olsun isterdim kızımın ismini evlendim soyadım Bilge oldu görünce aklıma geldi 😊
Ozgeksn Asel veya Berra ismini düşünüyoruz biz Kuranda geçtikleri için ikinci ismini de Naz koyucaz 😍Kuranda geçmiyor ama Zühre ismini de çok sevdim
Krizantem_ Ozgeksn Peygamber Efendimiz SAV Berre/Berra ismini Zeynep ismiyle değiştirmiş, bence onu eleyin derim. 😊
B-M-G-L-Z Ozgeksn benim büyük kızımın adı da berra küçük Kızımın adı Zehra şimdi 3. Kızıma hamileyim onada aklımdan İsra geçiyor ama kısmet
Prensesimm77 A-F-B biz eşimde en başindan beri kızımız olursa adı Zeynep olsun dedik inşallah Zeynep olucak
B-M-G-L-Z A-F-B Büyük kızımın ismi Berra Küçük kızmın ismi Zehra Nur 3. Kızıma hamileyim onuda İsra düşünüyorum ama bakalım kısmet
tazeeannee A-F-B hifa ismi çok güzel anlamıda aynı şekilde araştırıp koyabilirsin, hifa hatunun hikayesinide dinlemeni tavsiye ederim 🤗